Mégis mitől olyan könnyű a lányoknak a párkeresés, ha manapság a legtöbb srác nem is kezdeményez, ergo ezt is a nőknek kell?
Nyilván nem leszek az,mert én nem állok be a sorba.Nem leszek tömegember,nekem van személyiségem,egyéniségem,amit nem fogok feladni azért,mert most ilyen a "nők" ízlése.Legyenek csak szépen velük,ha nekik így jó,de később ne jöjjenek oda sírni,hogy jajj nincsen rendes pasi,meg olyan aki foglalkozna,törődne is velük.
Érdekes módon ha már itt tartunk,egyetemen is ahol "elvileg" normálisabb lányok vannak,hát vicc amit csinálnak.Ugyanúgy ezekkel a nagymenő gyerekekkel vannak,a normálisokat akikkel Értelmes dolgokról lehetne beszélni észre sem veszik.Ehelyett a buta gyereken röhögcsélnek,az meg azt meséli nekik mennyire volt berúgva,meg hány csajt húzott meg és csapott be előző este.Na ez kell nekik,csak azért tudom mert hallottam,hogy ilyeneket mesélt nekik.És itt nem tizenévesekről van szó mint látod...
Nálam kezdeményeznek de a többségnél ez valahol a beszédnek nevezett tevékenység és a böfögés közti átmenetet jelenti. Marhára mindegy egy kezdeményez vagy 100 ha értékelhetetlenek. Nekem hiányzik a legkevésbé, hogy elhajtsak valakit komolyan kinek jó az? De se intelligenciát se egy minimális tartást nem fedezek fel manapság az emberekben.
Amúgy nő létemre utasítottak már vissza, nem fogtam padlót tőle és besz@ri se lettem. Csak azok hangoztatják, hogy nőknek milyen könnyű mert csak válogatni kell akik irigyek amúgy megnézném őket ha 100 bányarém közül kéne választani mennyire görbülne lefelé a szájuk...
Utolsónak mondom, igen nehéz, de nem nektek. Mint mondtad legyen értékrendje egy férfinek. Igen ám, egy férfi értékrendje egyenlő a megbízhatósággal, kedvességgel, udvariassággal, ahogyan egy nőt kezel. Csakhogy anyukám ti igazából nem erre vágytok. Azt se tudjátok mi kell nektek. Folyton elvárjátok ezeket a dolgokat, holott a magatokfajta nőket mindig egy ostoba elfuserált ogre karjaiban látok.
Én pl megbízható vagyok, udvarias, kedves, szeretek egy nőt NŐKÉNT kezelni, nem tárgyként, sokat mosolygok, sokak szerint igenis férfias vagyok és nem nézek ki rosszul. Nők százainál próbálkoztam, és hol lesz*rják ezeket a paramétereket? Ha nincs Audim és luxuslakásom, le se tojnak.
Ronda es alacsony sracoknak/lanyoknak is van parjuk, szemelyisegfuggo. Nem attol leszel egyedi, hogy kedveskedsz a lanynak es megallas nelkul bokolsz meg bajologsz mint egy szerencsetlen mamlasz ez nem csodalom, hogy nem vezet eredmenyre.
Legyel tokos, belevalo, szorakozz es elvezd az eletet, mert ha leragadsz a multban es azzal torodsz, regen de nehez volt, kihat a kisugarzasodra es mindenki menekulni fog. Attol pedig, hogy csak ertelmesen vagy hajlando csevegni, meg van a velemenyem... Neha igenis jo hulyesegekrol elrohogcselni! Na bumm...
Ejsze meguntad, hogy nincs kit visszautasitani? Jobb volt mikor meg kezdemenyeztek mi? Akkor kellett volna elgondolkozni azon, hogy nem a magaslorol kell lefosni az embereket, hanem ertekelni azokat a lehetosegeket amiket az elet nyujtott. De hat aki a keveset nem becsuli sokat nem erdemel.
Ui.: Sokkal konnyebb dolgotok van hiaba sirankoztok, csak az orbitalisan magas igenyeitektol 0-nak tekintitek azokat az embereket akik probalkoznak nalatok. Igy meg gusztustalanabbak vagytok a szememben, mert nem eleg, hogy visszautasitjatok az illetot meg "senkinek" is szamit melleje. Ehhez csak kulon gratulalni tudok. Ha meg mindig nem esett le akkor benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!