Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik pasi nagyobb lúzer?...

Melyik pasi nagyobb lúzer? Aki nem tudott egy nőt "megfogni", vagy amelyik nem tudott "megtartani"

Figyelt kérdés

Ketten nyomultunk egy lányra.

Az ellenfelem "rosszfiú" volt, tipikusan akinek kisugárzása van. Egy hétig volt együtt a lánnyal, csak csók volt, de nem tudta megtartani, a lány szállt ki, mert "a pasi nem gondolta komolyan"

És voltam én, akivel semmi nem történt, de romantikus voltam, ne változzak meg.

Tehát, vagyok én, akinek ugyan talán nincs mindent elsöprő jó külsőm (azért sportos), illetve kisugárzást adó arcom, szemem - de jó belső tulajdonságaim vannak.

És van a másik pasi, aki lazán továbbmegy egy másik nőre, és látszólag "mestere" is ennek, de csak hóditani tud, megtartani mást nem.

Melyik a nagyobb vesztes?

2014. ápr. 13. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyikőtök sem. Neked nem jött össze, van ilyen. Ő meg nem is igazán akarta, hogy összejöjjön, legalábbis tartósan nem.
2014. ápr. 13. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Igazából nem nagyon értem, mit kell azon agyalni, hogy lúzer-e az a másik pasi, vagy sem? Veled van a lány? Ha igen, akkor hurrá, ha nem, akkor tökmindegy, mennyire volt lúzer az exbarátja, ez nem oszt, nem szoroz.
2014. ápr. 13. 16:45
 13/15 A kérdező kommentje:

akkor egyszerűsítve:

van két tök egyforma ember. Mind a kettőt megverik az utcán, de az egyik sose harcolt még, a másik meg jártas a harcművészetekben.

2014. ápr. 13. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"van két tök egyforma ember. Mind a kettőt megverik az utcán..."

Ennyi.

Aztán mindenki azzal a elmélettel vigasztalja magát, amivel akarja, a tény az tény.

2014. ápr. 13. 16:59
 15/15 PearlDiver ***** válasza:

Ha tisztességes vagy, van tartásod és teszel is azért, hogy a lány megkedveljen, jó a humorod, következetes vagy és vannak jó ötleteid, nem hiszem hogy lúzer lennél amiatt, hogy egy random lánynak nem kellesz.

De szerintem ne ragadj le nagyon ennél a témánál, foglalkozz azokkal az emberekkel, akikkel érdemes :)

2014. ápr. 14. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!