Egy srác már 5 órája nem volt fenn Facebookon, hol lehet?
Figyelt kérdés
Ötleteket kérek! :D (Nem kamu.)2014. ápr. 12. 21:57
2/14 anonim válasza:
Huha.....ez aztán a probléma.....:)
3/14 anonim válasza:
Akárhol. Én 5 óránál többet is van, h nem megyek fel facebookra.
4/14 anonim válasza:
Talán csak kikapcsolta a chatet. Esetleg rázuhant egy repülőgép hajtómű a szobájára.
5/14 anonim válasza:
Töröld magad facebookról. Ha megszűnne a facebook, meg nem okos telefonod lenne, akkor felakasztanád magad ugye?
6/14 anonim válasza:
Én már napok óta nem voltam fent, de ha fel is nézek, gyakorlatilag nem csinálok semmit, rendszerint nemsokára le is lépek, nem igazán érdekel, hogy ki mit hazudozik össze önmagáról, hogyan játssza az exhibicionistát, valamint a hülye játékajánlásokból sem kérek.
9/14 A kérdező kommentje:
Hogyne, magamra gyújtanám a házat :D
2014. ápr. 12. 22:05
10/14 anonim válasza:
Honnan a búbánatból tudjam??????Biztos dolga van!Én van hogy egy hétig nem megyek föl fészre,mégsem nyomoznak utánam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!