Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 19 éves lány,31 éves férfi?...

19 éves lány,31 éves férfi? Lehet jövője?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, ez a férfi ott dolgozik,ahol én diákmunkát végzek.

Még soha nem beszéltünk,de sokat bámuljuk egymást naponta többször is, nagyon tetszik a srác és nem tudom mit tegyek ő 31 év körüli,szingli. Mit kellene tennem? Lehet jövője egy kapcsolatnak ekkora korkülönbséggel?

Hogy közeledjek hozzá? (mielőtt azt írnátok,hogy apa komplexusom van, nincs, a korombeliekhez vonzódom, de ő más,nagyon tetszik)

2014. ápr. 12. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszútávon nem működne, mert kiütköznétek a különböző igényeitek és sok lenne a probléma.
2014. ápr. 12. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:

ismerősöm 16-29 volt

most mát 23-35

szerintem belefér, bár hosszútávon nem igazán tudom mennyire lenne jó

2014. ápr. 12. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
simán!tök gyerekesek manapság a pasik, úgyhogy nem gond a korkülönbség!
2014. ápr. 12. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
a korkulombseg nem kerdes...az csak egy szam,szerintem semmi jelentosege nincs
2014. ápr. 12. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Egyik osztálytársam 18 évesen jött össze a 32 éves barátjával. Sokan furán néztek rájuk, de most már 24-38 évesek, együtt vannak, és van egy kislányuk, a második baba pedig útban van. Én úgy látom, boldogok.

Szóval lehet jövője, de biztos lesznek nehézségek. (pl. ha te még évekig egyetemre jársz, ő meg dolgozik- tök más életritmus).

2014. ápr. 12. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet jövõje. Én is 19 éves vagyok a pasim meg 37 mégis több mint két éve együtt vagyunk.
2014. ápr. 12. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyre több az ilyen,szóval felőlem... Nem véletlenül van ennyi szingli huszonéves srác,arról már nem is beszélve hogy egyre több szűz is...
2014. ápr. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!