Miért vonzódok ennyire a hosszúhajú srácokhoz?
Figyelt kérdés
Szinte megőrülök értük, még akkor is, ha amúgy az arca csúnya.Nagyon ritka, hogy rövid hajú srác is megtetszen.2014. ápr. 3. 16:09
2/11 anonim válasza:
Nekem is a hosszú hajú férfiak tetszenek ^^ nem tudom miért :) ..páromnak is hosszú a haja ^^
4/11 anonim válasza:
Én srác vagyok, hosszú hajjal :) Amúgy nekem is volt egy lány ismerősöm aki vonzódott a hosszú hajú pasikhoz, javarészt ezért is növesztettem meg a hajam. Igaz páran leszóltak érte hogy fiú létemre miért hosszú, igaz régebben rocker voltam ezért is növesztettem meg, bár mára már nem ez a helyzet, de a hajam még megvan így, nekem így kényelmes.
Azért örülök hogy vannak ilyen lányok akiknek bejönnek a hosszú hajú srácok, ennek okát én sem értettem meg, miért is van ez.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Nekem azóta mégjobban tetszik amióta bátyám is megnövesztette. Neki is nagyon jól áll, és pasiknál is a hosszú haj után megfordulok, mert olyan jóóóóó lenne beletúrni :) De a rövidebb nálam már nem kizáró ok, meg ha alapból nem tetszik de hosszú a haja nem vesz le a lábamról. De egy helyes, jól ápolt hosszú sötét haj... :3 (De azért ne legyen hosszabb, mint az enyém, ami fenékig ér :D )
9/11 anonim válasza:
Szinte csak a hosszúhajú srácok tetszenek ^^ főleg ha rockerek(én is az vagyok) és intelligensek
10/11 anonim válasza:
Hajam is hosszu és 19 éves srác vagyok :D de jo latni hogy vannak olyan lányok akiknek ez bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!