Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez csak szerintem egy kifogás?

Ez csak szerintem egy kifogás?

Figyelt kérdés

Állandóan azt hallom itt, hogy valakinek elég jóképűnek lennie és a lányok MAGUKTÓL fognak tapadni rá.

Csak én tapasztalatom azt, hogy ez így nem igaz? Vannak jóképű haverjaim, de az hogy nekik semmi ne kelljen tenni egyszerűen nem igaz. A kezdeményezést ugyanúgy meg kell lépniük. Jó igen vannak lányok - ritka -, akik megteszik a kezdőlépést, de nagyon nem ez a jellemző. Állítólag én magam sem vagyok csúnya, még is jó ha évente 2-3 alkalommal kezdeményez egy lány, és abból se biztos, hogy lesz bármi is.

2014. ápr. 12. 12:33
 1/4 anonim válasza:

Én úgy gondolom,hogy a pasi kezdeményezzen.

Én csak egyszer kezdeményeztem,amikor tudtam hogy bejövök a pasinak,de ő meg nem lépett. :)

2014. ápr. 12. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha már valóban a kezdeményezés lépéséről van szó,szerinted melyiknek éri meg jobban odamenni és "kezdeményezni"?Akivel szemeznek a csajok egyfolytában,kacsintgatnak rá,mosolyognak rá vagy akinek szinte semmi jelet nem küldenek és maximum nézik őt,akkor is csak kb. azért,hogy na milyen nyomorék ez a gyerek is...

Nos szerinted akkor nem könnyebb?Te ha bármelyik helyébe lennél,nem könnyebb úgy odamenni bárkihez,hogy látod az érdeklődést az irányából,és valamilyen jelet is küldött már feléd?Dehogynem.Az úgy nem nehéz dolog,még ha a látszatot fenn is tartják ezzel,hogy jajj a pasi kezdeményezett....

Míg egy átlagos srác egy mosolyt nem kap,egyszerűen semmit.Maximum nézik azt ennyi,de semmit nem látni a lányokon/nőkön.

2014. ápr. 12. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
"...jó ha évente 2-3 alkalommal kezdeményez egy lány" - és még te panaszkodsz?
2014. ápr. 12. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb srácnál egyáltalán nem kezdeményez egy lány sem, nemhogy évente 2-3.
2014. ápr. 12. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!