Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jelenthet valamit egy mosoly...

Jelenthet valamit egy mosoly vagy egy hosszú szemkontaktus?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú de nem ismerjük egymást.Sokszor látjuk egymást suliban mindig hosszan rámnéz.Félek kezdeményezni,merz nem tudom lenne e esélyem.Ezt honnan tudhatnám meg? Ez egyáltalán jelenthet valamit? Mit tegyek?
2014. ápr. 11. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
A lányok kezdeményeznek női jelek terén (mimika, szemkontaktus), de nem neked kell odamenned.
2014. ápr. 11. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha azt mondom, igen, mit csinálsz?

Ha azt mondom, nem, mit csinálsz?

Te nem mersz kezdeményezni. Ő merjen? Ő tudná biztosan, léphet-e?

2014. ápr. 11. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szimpátia jele. Az első hülyeséget beszél, simán kezdeményezhetsz te is lányként, megváltozott már a világ. Mondjuk jobban örülnék, ha nálam kezdeményeznél! :)
2014. ápr. 11. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem beszélek hülyeséget. Attól, hogy a többség idióta, nem kell őket követni:) Ha velem szemezne, rám mosolyogna egy aranyos lány, én tuti odamennék hozzá valamikor.
2014. ápr. 11. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
És az kit érdekel, Te odamennél-e? A kérdezőről és egy másik fiúról van szó.
2014. ápr. 11. 22:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a válaszokat.Még várok a csodára vagy hátha lesznek egyértelműbb jelek..
2014. ápr. 12. 19:07
 7/10 anonim válasza:
Csak suliban látjátok egymást? Busz esetleg? Egyébként biztosan bejössz neki, én csak akkor nézek hosszan egy lányt ha nagyon tetszik.:D
2014. ápr. 13. 19:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Buszon is néha..
2014. ápr. 14. 12:33
 9/10 anonim válasza:
Ha hosszan rád néz akkor biztosan tetszel neki, ez magamból kiindulva egyértelmű.:) Ha esetleg rád is mosolyog vagy nem is tudom, hogy mondjam...olyan kedves,barátságos az arca, akkor dönthetetlen a tény, hogy tetszel neki!:) Én ugyan így vagyok egy lánnyal, csak mi minden reggel egy busszal megyünk.:D Sok sikert!:)
2014. ápr. 14. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszhetsz neki ha kedvesen néz rád.. :D
2014. ápr. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!