Akkor most számít az hogy mennyire kidolgozott, jól
megfogalmazott és hosszú levelet írsz társkereső
oldalakon?
Figyelt kérdés
egyrészt minek fárasszam magam valami eredetivel mikor úgysem jön rá válasz legtöbbször.másrészt meg valakinek lehet hogy igénye lenne rá és 1-2 soros semmit mondó levélre nem válaszol.mit gondoltok?
2014. ápr. 10. 19:22
1/3 anonim válasza:
Szard le; végülis nem logikus, hogy az ember a sok paraszt közül egy értelmesebbel akarjon kommunikálni. Minek kéne megtisztelni valakit egy kidolgozott, jól megfogalmazott és hosszú levéllel? Ugyan.
2014. ápr. 10. 19:25
2/3 anonim válasza:
Ha nem jössz be az illetőnek, akkor felesleges erőlködni. Nem vagyok rá büszke, de általában én is csak annak a kevés illetőnek írok vissza a több tucat érdeklődő közül, aki szimpatikus ÉS (!!!) emellett tetszik is, a levél hosszúságától függetlenül. A megfogalmazás már más tészta, nem várok barokk körmondatokat, de amennyiben az illető két értelmes mondaton nem képes bepötyögni és a levele telis-tele van helyesírási hibákkal, akkor úgyszintén kuka, még akkor is, ha amúgy számomra tetszetős egyénről van szó.
Minden bizonnyal nyersnek, sőt egyenesen bunkónak tűnhet a hozzáállásom, ám azt hozzá kell tenni, hogy sajnos a neten nemigen akad más eszköz arra, hogy az ember lánya kiszűrje a normális, de éppen szingli embereket a sok vállalhatatlan tuskó és/vagy kiéhezett lúzer közül.
2014. ápr. 10. 20:01
3/3 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy nekem már egészen jól sikerült kitapasztalnom a táskeresőket. Eleinte gyönyörűen megfogalmaztam mindent, képből pedig csak úgy feltettem 1-et. Így nem sokan írtak vissza, majd mikor képet cseréltem hirtelen szinte mindenkitől kaptam választ. Lerövidítettem a bemutatkozásom és épp ugyan úgy visszaírtak. Egyébként ne használj társkeresőt. Ezt komolyan mondom! Aki kicsit is jól néz ki az a sok levél miatt vagy valami különös okból kifolyólag nem tud kommunikálni. Mindig csak neked kell kérdezned, nem fejti ki a témát, nagyon alap dolgokat kérdez még esetleg. Én komoly szándékkal regeltem több oldalra is, azzoinban aki megütötte volna a mércét adatlap alapján, az már hónapok óta nem volt belépve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!