Őszintén. A kis súlyfelesleggel rendelkező lányokról mi a véleményetek? Ássák el magukat? 18/l
Semmi bajom sincs a soványakkal, mielőtt elkezdődne. Nem vagyok kövér, 160/60, de azt se mondhatom, hogy ez mind izom/csont, szerencsére arányosan oszlik el. Nem szeretnék fogyni, nem is szabad ilyenen gondolkodnom (betegség), elfogadtam magamat, megszerettem azt a kis pluszt. Szeretnék egy normális, tartós kapcsolatot, de most ismerkedés alatt többen is agresszíven reagáltak a súlyomra-magasságomra. Hogy miért nem vagyok magasabb, miért nem vagyok nádszál, mert így de hülyén néznél ki az illető mellett. Úgy elítéltek, hogy fogalmuk sem volt a személyiségemről. Nem vagyok csúnya, legalábbis ezt még nem vágták a fejemhez. Ezt várhatom csak, a felszínességet? Én is kezdjek külső alapján szelektálni?
Azt hittem, ez nem lesz akadály. Ti mit gondoltok az ilyen lányokról, akiken van mit fogni? Őszinte véleményt elfogadok, de támadást kérlek inkább ne. Köszönöm!
"Én is kezdjek külső alapján szelektálni?"
- Mert maúgy nem teszed...
Egyébként néhány példa alapján általánosítani ugyanúgy felszínes dolog. Az elutasításnál talán csak ürügy volt a külsőd.
Amúgy én ismertem a Te paramétereiddel egy lányt, akiért bármit megtettem volna.
Szerintem te egyáltalán nem is rendelkezel súlyfelesleggel.
Bármilyen meglepő is de a pasik azért szeretik, ha van egy kis fogni való a nőn. Ráadásul ha még arányosan oszlik is el akkor valószínűleg te egy elég szexi csaj lehetsz.
Őszintén, a vékony lányok tetszenek alapvetően.Ettől persze lehetsz szép, de hátrány ez a "van mit fogni".
És nem, ne ásd el magad, ha változtatni akarsz magadon akkor változtass.
ne tedd,ne a súlyodért szeressenek stb!
hála a jó istennek,a piszkafák szúrnak:DDD
Ha sportol és tesz magáért akkor kifejezetten vonzó tud lenni .
18/F
"A kis súlyfelesleggel rendelkező lányokról mi a véleményetek?"
Semmi bajom velük.
"most ismerkedés alatt többen is agresszíven reagáltak a súlyomra-magasságomra. Hogy miért nem vagyok magasabb, miért nem vagyok nádszál, mert így de hülyén néznél ki az illető mellett."
Nem igazán értem miért. Alacsony vagy, az igaz. De azért ezen így fennakadni...
"Én is kezdjek külső alapján szelektálni?"
Most is azt teszed. Tudat alatt, gondolkodással részben felülírva, de azt teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!