Értelmes, normális 20 év körüli srácok, hol vagytok elveszve?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, akivel lehet beszélgetni, nem a plázacicákat hajtja, humoros, de tud komoly is lenni ha kell.. Léteznek még ilyen srácok? Ha esetleg szegedi, az már csak hab lenne a tortán :)2014. ápr. 10. 20:42
21/37 anonim válasza:
20 évesen is ilyen voltam, azóta eltelt néhány év és nem változtam sokat, de Szegeden csak átutazóban jártam.
22/37 anonim válasza:
Vannak normális srácok meg normális lányok is, csak valahogy el vannak tűnve. A legtöbb normális nőről gyorsan kiderül, hogy mégsem annyira az.
23/37 anonim válasza:
Szegedi 19 éves lány vagyok és én sem találtam :'( szóval kedves sorstárs, ha véletlenül ráakadsz kettőre, kérlek az egyiknek add meg a számát :(
24/37 A kérdező kommentje:
Utolsó: ha véletlenül ráakadok kettőre, akkor megadom :))
2014. ápr. 13. 22:28
25/37 anonim válasza:
Én szerintem azvagyok. Még barátnőm sem volt, mert én meg normális lányt nem találok.:D Csak én nem szegedi hanem Pesti vagyok úgyhogy ez sajnos nem hab a tortán, hanem inkább hal a tortán.
27/37 anonim válasza:
Miért lenne vallásos közösségekben több normális?
28/37 PearlDiver válasza:
"akivel lehet beszélgetni, nem a plázacicákat hajtja, humoros, de tud komoly is lenni ha kell"
Ezekkel a tulajdonságokkal tapasztalatom szerint a vallásos fiatalok sokkal inkább rendelkeznek, mint mások. Nyilván vannak köztük is antiszociálisak meg hülyék, épp ezért írtam a közösségeket.
29/37 A kérdező kommentje:
Én sem látom az összefüggést a vallásosság meg az említett tulajdonságok között..
25-ös: Egész Pesten azért csak van egy normális :)
2014. ápr. 14. 20:52
30/37 anonim válasza:
Háát 20 vagyok, Pesten tanulok de hétvégén mindig hazamegyek Szegedre, és nagyjából megfelelek a kritériumoknak :)
Írj ha érdekellek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!