Értelmes, normális 20 év körüli srácok, hol vagytok elveszve?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, akivel lehet beszélgetni, nem a plázacicákat hajtja, humoros, de tud komoly is lenni ha kell.. Léteznek még ilyen srácok? Ha esetleg szegedi, az már csak hab lenne a tortán :)2014. ápr. 10. 20:42
11/37 anonim válasza:
Sok ilyen van szerintem. Az, hogy érdekled-e pedig leginkább rajtad múlik. :D
12/37 anonim válasza:
Pokolban, amit Budapestnek hívnak.
13/37 PearlDiver válasza:
Én elmondom neked: vallásos egyetemista közösségekben, cserkészek közt, de mindenképp olyan környezetben, ahol az emberek azért vannak, mert szeretnek másokat vidámnak látni.
24f
14/37 anonim válasza:
Nekem írhatsz. 20 éves vagyok.Kiskunfélegyháza :D
15/37 anonim válasza:
4es vagyok. 6éve keresek úgyhogy nem hiszem hogy léteznek.legalábbis errefelé.vagy csak nagyon nincs szerencsém.
16/37 anonim válasza:
"vallásos egyetemista közösségekben" - nem értem az összefüggést...
17/37 anonim válasza:
Hali!
Szegedi 21-es vagyok, megpályáznék pár levélváltást és egy pizzériát ha még szabad jelentkezni :) Egy könnyed ismerkedés, addig konkrétat nem is írnék.
Szép napot!
19/37 anonim válasza:
18/F, Szeged. Ha mond valamit az a betűsor, hogy INTP, akkor sokkal közelebb kerültél a megoldáshoz. :)
20/37 anonim válasza:
én egy olyan lányt keresnék aki ha meglát mondjuk egy nem teljesen kigyúrt macsó pasit hanem visszahúzódóbb de alapjábavéve rendes és kedves fiút azt nem küldi el egyből a bús pi*sába csak a külseje alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!