Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Gáz" a lányok szemében ha...

"Gáz" a lányok szemében ha egy fiú nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés

Eddig ittam, de mostanában kicsit komolyabban veszem a sportot és nem is dohányzom.

Lányok mit gondoltok egy olyan srácról aki elmegy egy buliba és ott nem iszik?

17/F

2014. ápr. 9. 23:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Proli, műveletlen dolog piálni. Mértékkel meg úgysem iszik senki.
2014. ápr. 10. 01:24
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Milyen tudatlan emberek vannak itt.. Proli, műveletlen? Azért ez elég nagy hülyeség. Lehet, hogy a te környezetedben mindenki a detoxban végzi, de azért ne általánosíts. Mióta proli dolog meginni egy pohár nemes bort, jó társasággal?
2014. ápr. 10. 01:27
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Nemes bor? A legolcsóbb pancsot nem tudnád megkülönböztetni egy "nemes bortól". Az is csak méreg, boldog embernek nem kell tudatmódosító.
2014. ápr. 10. 01:30
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
Szinte sugárzik belőled, a bölcsesség, és a művészet. Nekem ennyi elég volt. Köszönöm :)
2014. ápr. 10. 02:03
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Én eddig se ittam és ez után sem tervezem... nem tudom miért lenne gáz... De még ha annak is gondolnák se innék:D

20/f

2014. ápr. 10. 03:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten örülnék ha nem inna egy pasi. Az alkoholista apám miatt lehet, hogy nem szimpatikusak azok akik rendszeresen isznak.

19/L

2014. ápr. 10. 08:37
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
Na, jól néznénk, ha már ez is baj lenne, hogy valaki nem iszik és nem dohányzik! Bár én "bulikba" sem járok, de ha járnék, akkor sem innék, meg nem is dohányoznék.
2014. ápr. 10. 09:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Pontosítok: "jól néznénk ki", ezt akartam írni.
2014. ápr. 10. 09:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok lány, így nem tudom hogy zavarna-e ha az lennék :D

De én se iszom alkholot semekkora mennyiségben és eddig még nem ért hátrány. Nyílván olyan helyekre is járok szórakozni, ahol nem szükséges innod, hogy "eggyé válj" a közösséggel.

23/F

2014. ápr. 10. 10:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én se iszom alkoholt, de bulizni se nagyon járok. Tavaly vtam egy buliban, de mivel autóval vtam ezért ki volt zárva az alkohol. Nem éreztem nagy hátrányát, ugyanúgy beszélgettem egy csajjal. Viszont azóta se vtam bulin, mert egyszerűen nem az én világom, ahogy az alkohol sem.

Nem hiszem, hogy ez nagy hátrány lenne.

2014. ápr. 10. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!