Hátrány a lányok szemében, ha magasabb vagyok az átlagnál?
Figyelt kérdés
sok lánytól hallottam már,hogy nem akarnak olyan barátot,aki túl magas hozzájuk és nem is szoktam ilyen párokat látni.kb.190 cm vagyok,de az alacsonyabb lányok tetszenek nagyon...2014. márc. 15. 16:39
1/11 anonim válasza:
Nem hátrány, ez inkább előny! Az lenne a hátrány, ha 160cm-es lennél!
2/11 anonim válasza:
Szerintem ez inkább előny. Sok lánynak bejönnek a magas fiúk.:)
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem, legalábis nekem pont hogy a magasak jönnek be:)
4/11 anonim válasza:
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, h hátrány-e egy énekesnél, ha nem énekel hamisan. Minden lánynak magas pasi kell, még a legkisebbeknek is.
5/11 anonim válasza:
ez nem hátrány, de a fogyatékosságod az! ilyen kérdenzi, bes*arok...
6/11 anonim válasza:
Pedig sokszor hátrány. Én kerek 200 centi vagyok és már többször hallottam a hátam mögött, hogy "úristen, mekkora". Persze ellenkezője is gyakori, van akinek nagyon tetszik.
Annyi viszont biztos, hogy a hímneműek kegyetlen féltékenyek és rendszeresen elkapja őket a kisebbségi komplexus.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti hol éltek,de 25-30 cm magasságkülönbságre rámehet egy kapcsolat.Az alacsonyabb lányok is szívesen választanak egy 175-180 centis fiút,ők a nyerőek mindig,azaz az átlag.
2014. márc. 15. 18:08
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem nekem bejönek a magasabb pasik, én 179 vagyok. És nem szeretem hogy minden pasi alacsonyabb nálam.
9/11 anonim válasza:
192cm vagyok és emiatt még sose volt problémám barátnő téren... de ahogy írták is, h ez inkább előny mint hátrány. Nem a magasság számít :)
10/11 anonim válasza:
Ha neked tényleg a náladnál másfél fejjel alacsonyabbak jönnek be, az tényleg lehet hátrány. Nekem is van olyan pár-ismerősöm akiknél kb 30 cm. a különbség és ott is a csaj mindig pipiskedik egy csóknál pl. és egy idő után tényleg fárasztó lehet. Főleg, hogy az alacsonyak sokszor nem szeretik ha picinek kezelik őket, és egy 190 centis pasi mellett még kisebbnek érzik magukat az tuti :D Szerintem inkább kisebb magasságkülönbséggel nézelődj. :) Mert a 170+-os csajoknak meg az a bajuk hogy magasabb pasi kevesebb akad nekik... Tapasztalat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!