Biztos a fiúk tehetnek arról, hogy nem kapnak esélyt sem a lányoktól, nem lehet, hogy ez az egész csak az állati ösztönökről, párválasztás evolúciójáról szól és valójában senki sem hibás, csak is a gének?
Figyelt kérdés
Például a lányok nem tudnak vonzóni egy alacsony fiúhoz, de épp úgy taszítja őket a ronda arcszerkezet is, ellenben, ha egy fiú magas, máris nedvesednek ráa lányok, a nagy izomtömeg meg biztonsgáot ad nekik. Az extra vékony fiúk sem kellenek a lányoknak. Szóval lényegében csak a magasságról, tömegről és ritka helyes pofikáról szól az egész párkeresés. A lányokat nem érdekli, hogy egy fiú kedves, megértő, vicces, ha olyan taszító, hogy mondjuk nem éri el az áhított magasság és tömegbeli követelményeket vagy az arca taszító nagyon.2014. ápr. 8. 15:59
11/20 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy vannak érdekes gondolataim, amikor látom, hogy mi megy a világban.
12/20 anonim válasza:
Te is olyan szűzike vagy aki másokat okol a sikertelenségéért?
13/20 anonim válasza:
Több kapcsolatom is volt már és közelről láttam, milyenek vagytok. Élvezed, ha gúnyolódhatsz, igaz? Ettől érzed magad hatalmasnak.
14/20 anonim válasza:
A lányoknak nem kell semmilyen szerencsétlennek esélyt adni, vice versa.
15/20 A kérdező kommentje:
Én amikor kezdeményeztem azt vettem észre, hogy sok lány nem tiszteli eléggé a fiúkat, akiket ők rondának neveznek, úgy bánna a fiúkkal, mintha ők nem érnének semmit sem. Szóval szerinte ti nők, lányok tanuljátok meg tisztelni a fiúkat, férfiakat, mert nagyon nem lettetek megnevelve erre, főleg a mai tini meg huszonéves korosztálynak szól ez!
2014. ápr. 8. 20:41
16/20 anonim válasza:
Miért is kéne tisztelnem a férfiakat, az ki kell érdemelni. Egy forver alone aki csak arról papol milyenek a mai lányok, nem érdemelte ki a tiszteletet. Az ellenkezőjét esetleg.
Honnan veszed, hogy téged tisztelni kéne, ki vagy te?
Azért, mert férfi vagy és van egy sérül X kromoszómád? Zseniális.
17/20 anonim válasza:
És te mivel érdemelted ki? Azzal, hogy van egy bankkártya-leolvasóra emlékeztető szerv a lábad között?
18/20 anonim válasza:
Nem én rinyálok, hogy nincs párom, meg keresek kifogásokat.
Mindenki hibás, csak az nem aki nem talál párt, mindig a többiekben van a hiba.
19/20 anonim válasza:
Alacsonyként 168-172cm tényleg nem sok vizet kavarsz náluk, nagyban tesznek rád. Ezt csak megfelelő anyagi helyzettel tudod valamilyen szinten kompenzálni, a többi szemében akkor is csak egy átlag alatti skippelni-való vagy. A vékonyság és az arc szerintem nem vészes, azokon lehet változtatni, a törpeségen azon nem. Persze azt ne felejtsd el, hogy egy pár magassarkú mindig értékesebb, mint egy 170cm-es szemükben nem-férfi.
20/20 anonim válasza:
Lehet tisztelni valakit pl. azért, mert kiváló ember és sok értékes tulajdonsága van. Ez több olyan emberben is megvan, akiket mélyen lenéztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!