Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Várjátok már a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Hull a hó és hózik-zik-zik, Micimackó fázik-zik-zik...! <3
2014. ápr. 7. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
én a hétvégét várom!
2014. ápr. 7. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
mindig én vagyok az ajándék,azért szeretem hehe :D
2014. ápr. 7. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a focivébét várom.
2014. ápr. 7. 23:07
 4/10 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Én meg az esküvőmet várom már.
2014. ápr. 7. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

igen-igen-igen-igen!!!!

ha szerencsém van akkor kapok egy macit karácsonyra mert annak örülnék ha macit kapnék karácsonyra de azért ha teljesen őszinte akarok lenni magammal akkor nincs is nagy szükségem egy macira karácsonyra szóval inkább jobb lenne ha nem kapnék egy macit karácsonyra hanem helyette inkább valamit mást kapnék karácsonyra amit tudok is használni és itt most kicsit többre gondolok mint egy fogkefére karácsonyra mert hát azért jó a fogkefe karácsonyra meg használni is tudom a fogkefét de azért egy kicsit több kéne mint egy fogkefe karácsonyra mert a fogkefét megvehetem karácsony nélkül is nem kell szóval karácsonyra fogkefét kapnom de remélem azért kapok valamit hasznosat karácsonyra valami olyasmit amit érdekes de a lényeg az hogy amit karácsonyra kapok az legyen meglepetés mert az a lényeg hogy karácsonyra karácsonyi meglepetést kapjak nekem ez számít

2014. ápr. 7. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
én meg a diagnózisomat,hogy rákos vagyok-e...
2014. ápr. 7. 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a születésnapomat várom (május 10), mert akkor verhetem ki legközelebb.
2014. ápr. 7. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
hát az biztos, hogy jobban várnám inkább a havat, mint a 40 fok meleget
2014. ápr. 7. 23:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Ezúttal nem is volt tél. Tavasszal meg már olyan idő van, mint nyáron sokszor. És utálom a meleget, szóval marha jó lesz, ha a többi évszakhoz hasonlóan még a nyár is melegebb lesz a szokásosnál, és lesz ilyen 40-45 fok folyamatosan... :S
2014. ápr. 7. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Majd ősztöl várom.

Most a nyarat, a Balatoni szezont várom.

2014. ápr. 8. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!