Várjátok már a karácsonyt?
igen-igen-igen-igen!!!!
ha szerencsém van akkor kapok egy macit karácsonyra mert annak örülnék ha macit kapnék karácsonyra de azért ha teljesen őszinte akarok lenni magammal akkor nincs is nagy szükségem egy macira karácsonyra szóval inkább jobb lenne ha nem kapnék egy macit karácsonyra hanem helyette inkább valamit mást kapnék karácsonyra amit tudok is használni és itt most kicsit többre gondolok mint egy fogkefére karácsonyra mert hát azért jó a fogkefe karácsonyra meg használni is tudom a fogkefét de azért egy kicsit több kéne mint egy fogkefe karácsonyra mert a fogkefét megvehetem karácsony nélkül is nem kell szóval karácsonyra fogkefét kapnom de remélem azért kapok valamit hasznosat karácsonyra valami olyasmit amit érdekes de a lényeg az hogy amit karácsonyra kapok az legyen meglepetés mert az a lényeg hogy karácsonyra karácsonyi meglepetést kapjak nekem ez számít
Majd ősztöl várom.
Most a nyarat, a Balatoni szezont várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!