Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az gáz, hogy 16 évesen rettene...

Az gáz, hogy 16 évesen rettenetesen vágyom egy társra?

Figyelt kérdés

Magányosnak érzem maga, és sok-sok szeretet van bennem, viszont néha, úgy érzem engem viszont senki se szeret. Örülnék ha valaki átölelne, és megcsókolna, azt mondaná "Nekem Te vagy a legszebb!"

16L

2014. ápr. 7. 22:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
irhatsz, szivesen beszelgetek veled :)
2014. ápr. 8. 00:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Há. Keress egy a hozzád képest sokkal csúnyább srácot, és csavard el a fejét, ő annyira odáig lesz érted, hogy tuti csak ölelni, csókolni, és magasztalni fog.
2014. ápr. 8. 14:05
 13/18 A kérdező kommentje:
azért hülye nem vagyok... szerelemre vágyok. és nem egy ronda srácra. ronda srácot akármikor megkaphatok....
2014. ápr. 8. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:

én is azt hittem erre van szükségem, egészen egy évvel ezelőttig. azóta viszont egy lányt sem akarok. néha rám is rámjön ez, de hamar elmúlik és inkább gyűlölet lesz belőle. na olyankor meg elmegyek edzeni.

hát de ez van, nem jöhet össze mindenkinek. de azért neked szurkolok!:)

2014. ápr. 8. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
mert lenne gaz? szeintem ez tok normalis
2014. ápr. 8. 16:18
 16/18 A kérdező kommentje:
értem. én is mindig próbálom a tanulással, sporttal elterelni a figyelmem, de nem mindig sikerül... :(
2014. ápr. 8. 16:47
 17/18 anonim válasza:
"szerelemre vágyok. és nem egy ronda srácra. ronda srácot akármikor megkaphatok" Nem tudom, miért nem szerethetnek téged, komolyan tényleg már monitoron keresztül és az idézett szövegrészben is átüt s megjelenik a hatalmas empátiád és szereteted embertársaid felé... -.-
2014. ápr. 8. 17:33
 18/18 A kérdező kommentje:

jó, nem úgy értettem. csak kissé kiverte a biztosítékot az előtte lévő válasz.

úgy gondolom, hogy ha csak arra vágynék, hogy smároljak emberekkel,akkor valószínű nem érdekelne kivel, és az sokkalta rosszabb. kavarni mindenki tud. de szerelemre nem mindenki képes, mert az összetett, bonyolult kapcsolat.

2014. ápr. 8. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!