Valaki ismerkedni a világ egyik legocsmányabb arcú, legundorítóbb testű, legesetlenebb járású, legbambább, legügyetlenebb, legmagányosabb emberével?
Figyelt kérdés
19/F2014. ápr. 7. 21:04
1/12 Zakathol válasza:
A marketingen még van mit csiszolnod.
2/12 A kérdező kommentje:
Csak az igazat írom.
2014. ápr. 7. 21:07
3/12 Ahol megállt az idő válasza:
Most írd le a többi igazságot, ami értékes benned.
4/12 Zakathol válasza:
Ahogy mondtam: a marketingen még csiszolnod kell.
Elhiszem, hogy ezt tartod igaznak, de a marketing fő feladata, hogy igényt teremtsen a termék iránt. Te nem teremtesz ezzel a szöveggel igényt a "termékre" (magadra).
Nem...a szánalom nem igény...
5/12 anonim válasza:
Első xD jó meglátás!
Kereskedelmi szempontból: egy jó marketinggel BÁRMIT eladhatsz! :P
6/12 anonim válasza:
meg kell jegyeznem, nagyon jól el tudod magad adni(remélem tudod mi az a szarkazmus)
7/12 anonim válasza:
legbambább? sehol sem vagy kérdező mert az én lennék :)
8/12 anonim válasza:
És a legbalf@.szabb embere is, aki egy ilyen kérdést kiír. Komolyan, ha magadat sem szereted (mert ebből azt lehet leszűrni), akkor hogy várod el hogy valaki más szeressen (anyádon kívül). Szánalomból senkinek sem fogsz kelleni, mert igen, ez borzasztó szánalmas, még ha nem is vagy az egyetlen aki így vélekedik önmagáról.
9/12 anonim válasza:
Én szívesen megismernék egy igazi Kvazimodo-t :D
10/12 anonim válasza:
De legalább őszinte. :) 1+ pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!