Szerintetek is fenekestül felfordult a világ?
Na, mostmár sikerült megnyugodnod?
Ezzel a monológgal nem fogsz semmit sem megváltoztatni.: D
- Nem te vagy az egyetlen, akiknek írsz, lehet írnak neki 100-an, te pedig a sor végére lettél rakva
- Nem csak társkeresés, de inkább csak kapcsolat/szexkeresésre használják
- CAPS LOCK-ot ne használd, idegesítő!
na és mi lesz 50-100 év múlva?
én szívesebben mennék vissza 40-50 évvel ezelőttre és szenvednék fájdalmak és háborúk között mint ebbe a korcs világba korcs emberekkel élni.
főleg ezek a ri--ok.
fuhh, de utálom őket.
Én is rendes pasas vagyok, és megvagyok :)
Te maradj ilyen, és szokd meg a többit.
És majd te is megtanulsz szelektálni emberek között, és nemet mondani ha kell :) Nyugi :)
Régen is mocsok világ volt, csak akkor a szemedbe hízelegtek. Most is, csak kevesebbet/kevesebben :)
Azért amikor nagyanyám mesél milyen élete volt gyerekként, mert a háborúkban nem éppen visszavágynék.
Akinek szánod, az lesz_ja amit írtál (sajnos), aki meg elolvassa, nem sokat tud kezdeni. Az a múlt, ne rágódj rajta, a jövő meg aggódik magáért. Lépj túl a dolgon, keress olyan közösséget, ahol megtalálod a saját mentalitásodat, ez van. Azzal, hogy itt keseregsz, átkozódsz, vagy méltatlankodsz, az égadta világon nem érsz el semmit, mitöbb magadnak ártasz vele, mert ráteszi a bélyegét a hangulatodra. Akinek meg rossz a kedve arra meg senki se kíváncsi, legalábbis idegenek kevésbé. :)
Mellesleg nincs rossz ember, maximum másabb. Meg kell érteni, mit miért tesznek, mi okuk van rá és levonni valamiféle következtetést. A lány azért nem válaszol, mert én is fogalmazhattam meg akárhogy hogy figyelj, bocsi, de mi nem hiszem hogy egymást keressük és ne haragúdj hogy nem kertelek, akkor is el lettem küldve melegebb tájakra. Mikor ez sokadszorra történt meg, nem épp szalonképes szöveggel, rájöttem, hogy fölösleges megfogalmazni bármit is, ugyanúgy ____szopó kis kéjenc k___ leszek, annak ellenére, hogy talán tőlem áll ez a legtávolabb. Persze, van olyan, akit egyszerűen kár volt kifogni, mert minden sérelmét és komplexusát rajtad tölti ki ilyen-olyan módon, de ne általánosíts! Legyél óvatosabb, tanulj belőle és ne hátrafelé indulj el, hanem előre... Úgy sem tudsz a dolgokon változtatni... Akkor tulajdonképp miért pazarolod rá az energiát? Tapasztalatból mondom, hagyd. Mit tehetnél? Tanulj belőle, és ügyelj arra, hogy ne forduljon elő mégegyszer.
Elemezd az embereket, értsd meg a tetteiket, gondolatukat, aztán tanuld meg valahogy kezelni a különböző típusokat. Van, akivel vigyázni kell, lásd a fenti eseteidet. De ettől még másoknak meg kell hagyni az esélyt újra és újra, hogy be tudják bizonyítani, hogy talán ők nem olyanok. Fogadd el olyannak, amilyen és kész. Maximum egyikkel jobban, másikkal kevésbé leszel közvetlen. Aki ahogy "kiharcolja" magának majd. De az esélyt akkor is meg kell hagyni, amíg nem ismered meg, mert sosem tudhatod.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!