Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is fenekestül...

Szerintetek is fenekestül felfordult a világ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 éves srác vagyok,és sajnos azt tapasztalom,hogy a mai generáció teljesen elvan korcsosulva! Nem tudják,hogy mi az a tisztelet,mi az,hogy őszinteség,és becsületesség! Én világ életembe arra törekedtem,hogy mindenkihez őszinte legyek,és annyi tiszteletet nyújtsak másoknak,amennyit én kapok! Sosem tettem olyat,hogy kibeszéljek valakit a háta mögött.... Tudniillik rólam,hogy temperamentumos egyéniség vagyok,és mindenkinek megmondom a szemébe azt,amit gondolok! Most jön a lényeg! Az utóbbi időkben folyamatos csalódások áldozata voltam,vagyis olyan esetekben volt részem,hogy akit a legjobb barátomnak tekintettem,és mindig segítettem rajta,,amikor lelki gondjai voltak... ő szépen kibeszélt engem mindig a hátam mögött,és elhordott mindennek! Ja,és lefeküdt a barátnőmmel is! Úgy érzem,hogy emiatt nincsenek jó tekintettel rám az emberek,hogy ilyen a mentalitásom! A másik: Próbálok lányokkal ismerkedni,kulturáltan! Tehát ha belekezdek egy beszélgetésbe,akkor így kezdem:"Szia. Hogy vagy? Hogy telt a mai napod?" Mindezt a Badoo.com o-n csinálom,mert az az oldal nem csak társkeresésre szolgál,hanem egyszerű csevegésre is! És az esetek többségében csak megnézik az üzenetet,de nem válaszolnak rá! Akkor miért regisztrálnak az ilyen közösségi oldalakra,ha nem képesek válaszolni!? Nem tartom magam jóképű srácnak,de csúnyának sem... Én egy átlagos ember vagyok,és valahogy az ismerkedés téren sincs mostanában valami nagy szerencsém! Szerintetek velem lenne valami gond? Nem vagyok elég kulturált? Vagy a mai nők lennének ennyire beképzeltek,hogy csak a külsőre adnak!? LEHETŐLEG NORMÁLIS EMBEREK ÍRJANAK,AKIK KULTURÁLTAN TUDNAK VÁLASZOLNI A KÉRDÉSEMRE! Köszönöm szépen előre is!
2014. jan. 3. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az biztos hogy nem olyan mint régen
2014. jan. 3. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Na, mostmár sikerült megnyugodnod?

Ezzel a monológgal nem fogsz semmit sem megváltoztatni.: D

2014. jan. 3. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

- Nem te vagy az egyetlen, akiknek írsz, lehet írnak neki 100-an, te pedig a sor végére lettél rakva

- Nem csak társkeresés, de inkább csak kapcsolat/szexkeresésre használják

- CAPS LOCK-ot ne használd, idegesítő!

2014. jan. 3. 20:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam,hogy változtatni akarok,csak érdekelne mások véleménye! Semmi több! Nem kérem azt,hogy kigúnyoljanak emiatt,hogy próbálok normális ember lenni! De inkább tapossanak el,minthogy lesüllyedjek egy olyan szintre,ahol a többi semmirekellő,beképzelt,hazug ember van!
2014. jan. 3. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:

na és mi lesz 50-100 év múlva?

én szívesebben mennék vissza 40-50 évvel ezelőttre és szenvednék fájdalmak és háborúk között mint ebbe a korcs világba korcs emberekkel élni.

főleg ezek a ri--ok.

fuhh, de utálom őket.

2014. jan. 3. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is rendes pasas vagyok, és megvagyok :)

Te maradj ilyen, és szokd meg a többit.

És majd te is megtanulsz szelektálni emberek között, és nemet mondani ha kell :) Nyugi :)

2014. jan. 3. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyet tudok veled érteni sajnos.
2014. jan. 3. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért gondolják az emberek, hogy régen más volt. Akkor is voltak tisztességtelen, voltak rib.ancok is..
2014. jan. 3. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Régen is mocsok világ volt, csak akkor a szemedbe hízelegtek. Most is, csak kevesebbet/kevesebben :)

Azért amikor nagyanyám mesél milyen élete volt gyerekként, mert a háborúkban nem éppen visszavágynék.

2014. jan. 3. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Akinek szánod, az lesz_ja amit írtál (sajnos), aki meg elolvassa, nem sokat tud kezdeni. Az a múlt, ne rágódj rajta, a jövő meg aggódik magáért. Lépj túl a dolgon, keress olyan közösséget, ahol megtalálod a saját mentalitásodat, ez van. Azzal, hogy itt keseregsz, átkozódsz, vagy méltatlankodsz, az égadta világon nem érsz el semmit, mitöbb magadnak ártasz vele, mert ráteszi a bélyegét a hangulatodra. Akinek meg rossz a kedve arra meg senki se kíváncsi, legalábbis idegenek kevésbé. :)

Mellesleg nincs rossz ember, maximum másabb. Meg kell érteni, mit miért tesznek, mi okuk van rá és levonni valamiféle következtetést. A lány azért nem válaszol, mert én is fogalmazhattam meg akárhogy hogy figyelj, bocsi, de mi nem hiszem hogy egymást keressük és ne haragúdj hogy nem kertelek, akkor is el lettem küldve melegebb tájakra. Mikor ez sokadszorra történt meg, nem épp szalonképes szöveggel, rájöttem, hogy fölösleges megfogalmazni bármit is, ugyanúgy ____szopó kis kéjenc k___ leszek, annak ellenére, hogy talán tőlem áll ez a legtávolabb. Persze, van olyan, akit egyszerűen kár volt kifogni, mert minden sérelmét és komplexusát rajtad tölti ki ilyen-olyan módon, de ne általánosíts! Legyél óvatosabb, tanulj belőle és ne hátrafelé indulj el, hanem előre... Úgy sem tudsz a dolgokon változtatni... Akkor tulajdonképp miért pazarolod rá az energiát? Tapasztalatból mondom, hagyd. Mit tehetnél? Tanulj belőle, és ügyelj arra, hogy ne forduljon elő mégegyszer.

Elemezd az embereket, értsd meg a tetteiket, gondolatukat, aztán tanuld meg valahogy kezelni a különböző típusokat. Van, akivel vigyázni kell, lásd a fenti eseteidet. De ettől még másoknak meg kell hagyni az esélyt újra és újra, hogy be tudják bizonyítani, hogy talán ők nem olyanok. Fogadd el olyannak, amilyen és kész. Maximum egyikkel jobban, másikkal kevésbé leszel közvetlen. Aki ahogy "kiharcolja" magának majd. De az esélyt akkor is meg kell hagyni, amíg nem ismered meg, mert sosem tudhatod.

17l

2014. jan. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!