Szerintetek is fenekestül felfordult a világ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 éves srác vagyok,és sajnos azt tapasztalom,hogy a mai generáció teljesen elvan korcsosulva! Nem tudják,hogy mi az a tisztelet,mi az,hogy őszinteség,és becsületesség! Én világ életembe arra törekedtem,hogy mindenkihez őszinte legyek,és annyi tiszteletet nyújtsak másoknak,amennyit én kapok! Sosem tettem olyat,hogy kibeszéljek valakit a háta mögött.... Tudniillik rólam,hogy temperamentumos egyéniség vagyok,és mindenkinek megmondom a szemébe azt,amit gondolok! Most jön a lényeg! Az utóbbi időkben folyamatos csalódások áldozata voltam,vagyis olyan esetekben volt részem,hogy akit a legjobb barátomnak tekintettem,és mindig segítettem rajta,,amikor lelki gondjai voltak... ő szépen kibeszélt engem mindig a hátam mögött,és elhordott mindennek! Ja,és lefeküdt a barátnőmmel is! Úgy érzem,hogy emiatt nincsenek jó tekintettel rám az emberek,hogy ilyen a mentalitásom! A másik: Próbálok lányokkal ismerkedni,kulturáltan! Tehát ha belekezdek egy beszélgetésbe,akkor így kezdem:"Szia. Hogy vagy? Hogy telt a mai napod?" Mindezt a Badoo.com o-n csinálom,mert az az oldal nem csak társkeresésre szolgál,hanem egyszerű csevegésre is! És az esetek többségében csak megnézik az üzenetet,de nem válaszolnak rá! Akkor miért regisztrálnak az ilyen közösségi oldalakra,ha nem képesek válaszolni!? Nem tartom magam jóképű srácnak,de csúnyának sem... Én egy átlagos ember vagyok,és valahogy az ismerkedés téren sincs mostanában valami nagy szerencsém! Szerintetek velem lenne valami gond? Nem vagyok elég kulturált? Vagy a mai nők lennének ennyire beképzeltek,hogy csak a külsőre adnak!? LEHETŐLEG NORMÁLIS EMBEREK ÍRJANAK,AKIK KULTURÁLTAN TUDNAK VÁLASZOLNI A KÉRDÉSEMRE! Köszönöm szépen előre is!2014. jan. 3. 20:30
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 3. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!