Ha a magyar nők a legszebbek, hogyhogy még a Top 20-ban sem vagyunk benne a világ legszebb nőkkel bíró országai között?
Figyelt kérdés
Ugyanilyen Top 20-as kategóriában a magyar férfiak a 12. legvonzóbbak a világon, elvileg...
Csak az egójuk ilyen eszméletlenül és irreálisan nagy a hazai nőknek?
2013. dec. 27. 12:15
2/11 anonim válasza:
Ahh mióta kell a mellünket verni holmi SZÓLÁSMONDÁSra? -.-
3/11 anonim válasza:
Maradjunk Európában. Ott igenis labdába rúgunk.
4/11 anonim válasza:
Sehol sem vannak a magyar lányok!
5/11 anonim válasza:
A külső és a személyiség két különböző dolog...
6/11 Tarnolf válasza:
Mert a szépség egy relatív fogalom? Ezért is marhaság szerintem szépségversenyeket rendezni...
7/11 anonim válasza:
jó kérdés,pl. a legutóbbi világszépe győztese,hát sztem rohadt ronda nő volt,valami dél amerikai bige.ennyit ezekről a listákról.
8/11 anonim válasza:
Nem rondák a magyar lányok, de a csehek, venezuelaiak, brazilok, norvég stb lányok szebbek náluk az biztos. Ami pedig mocsok a magyar lányok lelkében van azzal kapcsolatosan, hogy nekik csak a szép arcú és gazdag herceg kell, azzal tényleg ők az elsők a listán, a felfuvalkodási listán.
9/11 anonim válasza:
mi alapján sorolják oda az országokat? kérdezem ezt azért, mert úgy gondolom, hogy a szépségversenyeken a helyezéseknek legalább kis részben gazdasági szempontjai is vannak.
bár nagyon ritkán nézek ilyen versenyeket, de úgy vettem észre, hogy a leggyakrabban félvér lányok nyernek és ők jutnak be nagy számban a döntőbe is. tehát hiába amerikai a győztes ha mondjuk félig mexikói félig amerikai. nekem nagyon tetszenek az egzotikus félvér lányok, nagyon különlegesnek tartom őket.
nálunk is sok a szép lány, de kevés az a kimondottan párját ritkító szépség aki jól szerepelhetne versenyeken.
10/11 anonim válasza:
Nekem nincs bajom az itteni választékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!