egy itt meg nem nevezett közösségi oldalon olvastam az alábbi gondolatokat egy mai nőstény mintapéldány "szájából",válaszolva egy fiú bókjaira:
"lehetsz akár milyen ha ilyen világi nyomorék vagy.Meg kb szűzf**ú:) és itt koptatod a pofád fölöslegesen.Hol kapnál meg könyörgöm:D inkább dögölnék meg:)"
Höhöhö :D Nem. Egyáltalán nem nevezhető embernek és a vicc, hogy ezekkel a beszólásokkal csak magát járatta le, nem a gyereket.
2014. jan. 20. 20:43
2/18 anonim válasza:
Trollok mindig is voltak és azok csak viccesnek hiszik magukat...
3/18 anonim válasza:
Ezekre van egy találó kifejezés: retardált.
4/18 anonim válasza:
Az ilyen megérdemelné, hogy egyedül dögöljön meg egy hosszú és magányos élet után. ;) Fiúk, ez legyen a tanulság: nem kell bókolni, mert a lányok többsége bunkó.
Ja, és én is lány vagyok, de így is látom milyenek a nőtársaim...
2014. jan. 20. 20:44
5/18 anonim válasza:
Hát nemigen nevezhető.. De nem mindenki ilyen :) ez csak az aljanépe :)) a jéghegynek van csúcsa is ;)
2014. jan. 20. 20:44
6/18 anonim válasza:
megint csak azt tudom mondani hogy nem mind ilyen, ha nem csak az utolsó retkes kis k..r.vák érdekelnének, meglepődnél milyen aranyos,normális,szerethető lányokat találhatnál
17f
2014. jan. 20. 20:45
7/18 anonim válasza:
Bezzeg a dédszüleink még nem írtak ilyet a facebookra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!