Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem ez túl gyors, feszélyezv...

Nekem ez túl gyors, feszélyezve érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival,jókat beszélgetünk,szombaton voltunk randizni. Jól éreztem magam vele,de na,még nem alakultak ki bennem nagy érzelmek,még azt sem döntöttem el,akarok-e komolyabbat tőle. Erre ő meg olyanokat ír,hogy hiányzok neki,meg hogy rossz kedve van,hogy nem vagyunk együtt,alig várja,hogy találkozzunk... Ami szép és jó,nyilván jól kéne hogy essen,de én inkább csak azt érzem,hogy nyomást gyakorol rám ezekkel a kijelentésekkel. Nem is akarom megbántani,mert egyébként rendes srác,de ezzel engem elriaszt. Most is mondtam neki,hogy ma nem tudunk találkozni,erre megsértődött...

Beszéljek vele? Az olyan idiótán venné ki magát,ha azt mondanám: figyi,ne hiányozzak már,mer' így az agyamra mész.

2014. ápr. 7. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondj akkor, hogy lassítsatok és hogy vannak fontos teendőid is, amit szeretnél, ha megértene.
2014. ápr. 7. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:

A srácnak az a célja, hogy meglegyél, ha megleszel, már nem fog annyira tolakodni... :-) (vadászösztön, tök természetes)

Ha tényleg jó a kapcsolat, akkor meg mindent meg tudtok beszélni sértődés nélkül...

2014. ápr. 7. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy ez neked gyors.
2014. ápr. 7. 15:20
 4/4 PearlDiver ***** válasza:
Meg hogy feszélyezve érzed magad.
2014. ápr. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!