Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, akit 3 napja...

Van egy lány, akit 3 napja ismertem meg. Hány nap elteltével írjak neki, hogy ne higyje azt, hogy lerázom?

Figyelt kérdés
Nagyon aranyos és picit kötekedős olyan mint én, de nem adja könnyen magát, ami nem is baj. De nem úgy viselkedik, mint aki le akarna rázni. Várom a válaszokat. ;)
2014. ápr. 6. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
mielött elmentél szavazni!
2014. ápr. 6. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:

őő mi a kérdés?

oldd már meg 12 éves létedre

2014. ápr. 6. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi? Nem tudsz fogalmazni? Egyik üti a másikat. mifasz
2014. ápr. 6. 22:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Első! Nem vagyok, még 18 éves. Májusban töltöm.

Második! Neked is az első választ küldöm, látom nem megy jól az értőolvasás... olvasd el mégegyszer.

2014. ápr. 6. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
"Hány nap elteltével írjak neki, hogy ne higyje azt, hogy lerázom?" mi van?
2014. ápr. 6. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
én értem, amit írtál csak lexarom, mert úgy fogalmazól, mint egy 10 éves. meg mi az hogy "higyje"? olyan van, hogy higgye. szerintem meg ne is írj rá, csak ő járna jól.
2014. ápr. 6. 22:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Mivel, ha valaki nem leresi a masik tarsasagat, akkor azt hiheti, hogy.le akarom razni, mivel nem jelentkezem.
2014. ápr. 6. 22:20
 8/8 anonim válasza:
Nyugalom :) értem mit szeretnél. Akkor irj neki, amikor jólesik. De néha azt is várhatod, h ő irjon. De mi lányok szeretjük ha a fiu kezdeményez :)
2014. ápr. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!