Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akit már 1hét elteltével eddig 2x sikerült látnom, de valami gubanc van ti eltudtok ezen igazodni?
az első nap után, másnap fogtam magam és végignéztem az előző napi jelenléti papír beírt neveit, és így tudtam bejelölni facebook-on, na most a dolog annyi hogy semmilyen kapcsolatban nem állunk de ma egy jelölés olyan mintha valakitől megkérdeznéd van-e "tüze"
Olyan szóba sem jöhet hogy valószínű nem volt még gépnél, mert előbb figyeltem kiknek igazolt vissza és bizony 3 új ember az ismerőse lett...
Tegnap este megint bejött az öltözőbe, és lehet meglepődött de ott ültem bent én is, és egész végig rajta volt a szemem
Ő is nézett engem, amikor kiment valamit elintézni, én is kimentem az előtérbe hogy láthassam majd ha jön vissza, jött is, és utoljára egymásra néztünk
Nekem rossz ez így, szeretném ha visszaigazolna mert jobb lenne a lelkemnek
Mit tanácsoltok, mifélét írjak neki most?
20/F
barom vagy Te :)
Megnézném hogyan lépnél a helyemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!