Lányok! Milyen értékeket tartotok fontosnak egy fiúban?
Kedves 20-as válaszoló. Direkt elnézést kértem azért, hogy a negatívumok közé soroltam a vallásosságot. De tényleg nem tudnék hosszú távon együtt élni (pláne nem lelki társként) olyasvalakivel, akivel ennyire eltér a meggyőződésünk. Ez nem korlátolt személyiségre, hanem elegendő önismeretre és a baj megelőzésére utal.
#19 voltam
22,
az nem tulajdonság, hogy félsz nyíltan közelíteni.
maga a barátságosság nem lenne baj, kapcsolatban élők se csak szenvedélyesen viselkednek. de úgy tenni, hogy te nem akarsz semmit, te csak egy kedves figura vagy, ártalmatlan: nem férfias.
két dolog kell. nyilvánvaló legyen, hogy kapcsolatot akarsz vele. és ha visszautasít, akkor ne maradj tovább körülötte. a legyeskedés szerintem nem jön be. ha mégis, pár hét alatt kiderül.
24,
nem ártalmatlan, akit írtam, hanem úgy csinál. idegesítő, hogy nem vállalja a vágyait. lehet érezni, hogy valami nem stimmel.
a visszautasítás sokszor nem azért van, hogy hátha a másik nem gondolja komolyan, hanem mert nem tetszik. ha továbbra is marad: csak bosszant. míg távolsággal esetleg rájöhetek, hogy mégis fontos. akit dobtak, ne legyen elérhető.
egyébként az igazi ártatlanság nem baj. lehet valaki szelíd, lehet csendes, ha velem kapcsolatban kifejezi, hogy akar valamit.
Én azt szeretem a páromban, hogy férfias. Nem csak a fizikai megjelenésre gondolok, hanem a hozzáállására a dolgokhoz, a kapcsolatunkhoz. Kedves, intelligens, dolgos, és mivel én elég nehéz természet vagyok :) kell, hogy engem is kordában tudjon tartani, ami nagyon jól megy neki. Szeretem, hogy nem hagyja, hogy packázzanak vele, ha kell, velem szemben is rácsap az asztal sarkára, persze csak képletesen értve, de ez is elég ahhoz, hogy megértsem, most már tényleg felmérgesítettem.
Nincs sok pénze, nem gazdag, de ez nem számít, nagyon szeretem. Amit még értékelek benne, az az oszintesége. Simán a szemembe mondja, hogy állj le, mert már hulye vagy:)
Nagyon határozott, tudja, mit akar, mit vár el egy notol és o mit ad cserébe.
Értékelem, hogy tud fozni :) mert én is, szeretunk egyutt fozocskézni, ez olyan jó buli egyutt.
Értékelem, hogy szereti az állatokat, mert nálam nem johet szóba olyan, aki utálja oket. Nagyszeru program a kozos kutyasétáltatás is.
És azt is értékelem, hogy apró ajándékoknak úgy tud orulni, mint egy kisgyerek.
És valami fantasztikus az ágyban.
Kizáró ok csak az, ha nem szereti az állatokat, vagy az alkohol még, persze szoktunk mi is iszogatni, de mértékkel. Más kizáró ok nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!