Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Milyen értékeket...

Lányok! Milyen értékeket tartotok fontosnak egy fiúban?

Figyelt kérdés
Milyen értétek számítanak, ha megismersz egy fiút? Mik azok, ami miatt szívesen vagytok valakivel, közeledtek feléjük és szeretnétek vele párkapcsolatot? És mik a kizáró okok? Kérlek kort írjatok. :) 17/f

2014. ápr. 6. 13:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#10: A vagyonát nem tartom értéknek senkiben. :) De lehet, félreértitek: emberi tulajdonságokra gondoltam.
2014. ápr. 6. 13:32
 12/27 anonim válasza:
100%

Hűség, figyelmesség, kedvesség, együttérzés, ápoltság.

Szeretem ha megtud nevettetni, szóval ha vicces.

Lehet akármilyen helyes, nálam nem szempont ez már... a helyes fiúk belülről "rohadnak" többnyire, és megvannak áldva egy nem kis egoizmussal is.:)

15/L

2014. ápr. 6. 13:41
 13/27 1112 ***** válasza:
Legyen saját véleménye, ne azt mondja, amit szerinte mások elvárnak, és ha nem akkor kirekesztik; igenis gondolja át, hogy neki mi a véleménye, ez egyezhet a többségével, de különbözhet is, de azt mondja, amit ő érez, kivéve, ha megsértene vele valakit. Szóval ne legyen divatemberke:) És cuki, érzelmes személyisége legyen, legyen őszinte, hűséges:)) Nekem a nem túl partizós pasik akik bejönnek:)
2014. ápr. 6. 13:46
 14/27 1112 ***** válasza:
*ja,látom,már mások is írták, a humor nálam is plussz pont, de ha nincs, az se baj, csak pluszpont ,ha van:)
2014. ápr. 6. 13:46
 15/27 1112 ***** válasza:
*ja és mégértő is:)
2014. ápr. 6. 13:47
 16/27 anonim ***** válasza:
Őszinteség, apoltsag.
2014. ápr. 6. 14:31
 17/27 anonim ***** válasza:

Ami előny egy fiúban:

- ha van véleménye, amit vállalni is mer

- hűséges

- jó humorú (nevetni és nevettetni is tud)

- intelligens (és lehetőleg tanult is)

- türelmes

- érdeklődő, nyitott a tudományos témák iránt

- művészetkedvelő

- visszahúzódó, nem a bulizást tartja az elsődleges szórakozási formának

- racionalista

- képes kontrollálni az érzelmeit

- egyszerűen fura, kicsit zizi

Ami hátrány egy fiúban:

- nagyképű, egoista

- naiv

- kisfiúsan viselkedik (Mármint úgy, mint egy hülye gyerek. Ha csak gyerekes, az nem feltétlenül rossz.)

- erőszakos

- suttyó

- vallásos (ezért elnézést)

- minden, ami az előnyként felsorolt tulajdonságok ellentéte

Igen, kissé sablonos. Viszont direkt írtam előnyt és hátrányt, mert nyilván nem azt várom, hogy valakiben az első kupacból minden meglegyen, a másodikból meg semmi sem, mert akkor várhatok itt napestig is. Kizáró okot nem igazán tudok mondani. Ha sok jó társul egy kis rossz mellé, azt valószínűleg sikerül elnéznem.

L/20

2014. ápr. 6. 17:28
 18/27 anonim ***** válasza:

Én mindig is fontosnak tartottam az udvarlást. Akármennyire is az a menő manapság, hogy facebookon megy az ismerkedés illetve a párkapcsolatok építése, egy lánynak sokkal szimpatikusabb ha egy fiú udvarol neki. Legyél nyílt, de ne vidd túlzásba! Mindig próbálj olyan témákról beszélni vele, ami fent tartja az érdeklődését, de mégis beszélj magadról. Semmiképp se untasd! Igazából az a baj, hogy a mai lányok (tisztelet a kivételnek) mind pénzéhes p*csák, és kiröhögik azokat a fiúkat, akik udvarolni/kedvesedni mernek, pedig szerintem ennél nincs bájosabb dolog. Én 2 hónapja vagyok együtt a barátommal, aki rengeteget kedveskedett nekem, és így szerettem belé.

Ez persze az én véleményem.:) 15/L

2014. ápr. 6. 17:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Gyakran jó tulajdonságokkal se mész sokra, legalábbis idáig én nem mentem. Pedig a pozitív tulajdonságok egy részében magamra ismertem : őszinteség, ami a szívemen az a számon, van véleményem és ki is mondom, viccesnek tartanak az emberek , van önbizalmam , magabiztos vagyok de nem egoista, figyelmes vagyok, hüséges vagyok, jó fejnek tartanak, van egyfajta kisugárzásom, mindenkivel meg találom a közös hangot, jól öltözködök.. Ott basz*m el mindig, hogy túlságosan haverkodósra veszem a dolgokat a lányokkal.. 18/F
2014. ápr. 6. 18:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Néhányan a valóságtól kissé elrugaszkodott választ adtak. A vallásosságot pedig mint negatív személyiségjegyet említeni, pedig kifejezetten kirekesztő és korlátolt személyiségre vall.

#19 "túlságosan haverkodósra veszem a dolgokat a lányokkal"

Én is mindig itt rontom el, pedig majdnem 2x idősebb vagyok nálad. :D Ebből sajnos nagyon nehéz kinőni.

2014. ápr. 6. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!