Volt már olyan veletek, hogy amikor először láttatok valakit, nagyon tetszett, aztán legközelebb, mikor összefutottatok már nem? Vagy hogy valaki elsőre fel sem tűnt, másodjára meg nagyon is?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 20:41
2/10 A kérdező kommentje:
És ez mitől függ?:)
2014. ápr. 5. 20:46
4/10 anonim válasza:
igen, nekem is volt már mindkettő.
nem tudom, mitől van. ez van, és kész.
5/10 Költőnő? válasza:
Utóbbi volt.
Elsőre semmilyen tulajdonsága nem keltette fel a figyelmem.
6/10 A kérdező kommentje:
Most csak külsőségekre gondolok.
2014. ápr. 5. 20:57
7/10 anonim válasza:
Volt, hogy elsőre nagyon helyesnek találtam a pasit, szexuálisan is nagyon vonzott. Aztán pár hónap múlva összefutottunk és teljesen átlagosnak láttam, pedig nem változott semmit.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó konkrétan ilyenre gondoltam.:)Bár az én esetem fordított szerintem, pedig én sem változtam semmit...
2014. ápr. 5. 21:01
9/10 anonim válasza:
mindkettő volt.
Inkább az első a jellemzőbb.
10/10 anonim válasza:
Igen főleg akkor mikor ittasan találkozok egy sráccal buliban, belezúgok majd másnap bejelöl fb-on és megértem, hogy a barátnőim miért röhögtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!