Szerintetek legközelebb lépjek?
Figyelt kérdés
Ma a buszon láttam egy srácot és sokszor néztem rá szerintem õ is észrevette és amikor nem néztem oda akkor õ is engem nézet amikor felálltam próbáltam úgy tenni mint ha nem venném èszre mielött leszáltam volna hosszasan a szemembe nézet miután leszálltam az ablakból is nézet. Vajon tetszem neki? Vagy csak azért nézet meg hogy mi a halálért bámulom? Ha legközelebb látom rá köszönjek vagy mit tegyek?2014. jan. 17. 18:18
2/4 anonim válasza:
Én Srác vagyok és Buszozok és igen volt már velem is ilyen ,hogy megakadt a szemem egy lányon.Nekem azért ,mert tényleg szép volt és külsőre tetszett és inkább nézem őt ha lehet ,mint a mindennap látott tájat.
Szerintem próbálj meg valamiféle lépést tenni felé ,veszíteni szerintem nem igen veszíthetsz! (vagy tévedek?)
3/4 A kérdező kommentje:
#2 es igazad van ... csak ha elutasítana és legközelebb meglátnám a buszon elkapna a röhögö görcs hogy hogy lehettem ilyen szerencsétlen xd
2014. jan. 17. 19:32
4/4 anonim válasza:
Na igen ,ha nem jön össze akkor utána a találkozás kicsit fura lesz ,de szerintem mindenféle képen barátkozós szándékkal kell közeledni.
Amúgy én is hasonló helyzetben vagyok ,csak én nem merek avagy akarok oda menni ,szóval pont az dumál aki nem teszi meg... (2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!