Nők/Lányok ti nem unjátok azokat a szerencsétlen srácokat akik itt a GYK-n akarnak ismerkedni?
Akármilyen kérdés van és a pasik már rögtön ismerkedni akarnak még akkor is, ha a kérdés nem témába való!
És amikor esetleg rászánjátok magatokat, hogy ismerkedtek és akkor nem érzitek úgy magatokat, hogy kihallgatáson vagytok ezektől a kérdésektől?
Van barátod?
Mióta nincs?
Sulizol vagy dolgozol?
És hol?
Hobbid?
Kedvenc zenéd meg filmed, könyved stb?
Küldesz képet?
Felvesszük egymást skypera?
Na és itt akkor vége is a beszélgetésnek, mert kifogyott az ötlet!
26F
# 4/4
Erről beszélek amit írtál te is! Akármilyen kérdés és válasz van és akkor mennek az üzik sorba! Onnan tudom, hogy sokszor kommentbe írják... meg már én is beszélgettem itt több emberrel és mesélték! Nem értem ennyire töketlen valaki, hogy nem tud egyszerűen beszélgetni semmiről csak a zenéről! Kit érdekel? És csodálkoznak, hogy 25 évesen szüzek még! :DDD
Kedves kérdező!
Ha te ilyen jó fej vagy, taníthatnád őket egy kicsit,hogyan kell egy jó beszélgetést lefolytatni! ;)
Hozzáteszem a lányok se jobbak.
Első kérdés: Hány éves vagy?
Mi köze van hozzá, most komolyan...
# 12/13
Tudom ki vagy! :P
Nem vagyok tanár úr! :D De észrevehetnék azért, hogy nem nyerő az ilyen kihallgatás féleség! :D
Akadnak ilyen lányok is! Ők is ötlettelenek és ők is gázok! :DD
@14: Nagyon kevés ilyen jellegű beszélgetést folytattam ezen az oldalon, mivel én nem szoktam ráírogatni másokra, illetve mások sem sűrűn írogatnak nekem, leszámítva egy pár esetet, amikor az egyik-másik kérdésre adott válaszom miatt talált meg valaki.
De ha már ismerkedés - mégis mi a franccal kellene megkezdeni egy beszélgetést? De szép szemed van...ja nem, mert kép nincs róla. Akkor de jól áll rajtad...ja az sem. Miért itt ismerkedsz? - már az elején letámadjam? Akkor mivel, ha nem általános kérdésekkel?
Attól, hogy egy beszélgetés sablonosan indul, még nem biztos, hogy úgy is folytatódik. De valahol el kell kezdeni...
# 15/15
Van benne igazság amit írsz! De valahogy izgalmasan kéne kérdezni, ne úgy mint egy kihallgatáson! Ezt én nem tudom most így leírni, mert nekem is csak jön belülről! Tök fölösleges félni amúgy.... meg igazából lehetne beszélni GYIK arcokról akik itt birkáskodnak! :D
Kösz hogy leszerencsétleneztél. Igen, volt már több mint 2 éves kapcsolatom, és nem, nem vagyok szűz. 20 éves vagyok, de most úgy alakult az életem, hogy sportsérülés miatt nem tudok éjjel-nappal bulikba járni, és úgy gondolom, ágyból is lehet ismerkedni, és ha szimpi a csaj, akkor megerőltetem magam kicsit és elmehetek vele moziba/étterembe/szinházba/uszodába/cukrászdába/kocsmába stb. Ha meg nem, attól még simán beszélgethetek vele.
Amúgy a gyk segitségével jött már össze nagyon jó randim, hogy később mégis mást választott a leányzó, az más tál tészta. És van két másik lány is, akivel rendszeresen beszélgetünk, csak úgy baráti alapon. Ne itélj el senkit, amig nem tudod az okát miért itt keres társat.
És van hogy csak úgy ráirok egy lányra, de normálisan, udvariasan, és nem sértődök meg ha leráz, vagy egyszerüen nem is válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!