Nők/Lányok ti nem unjátok azokat a szerencsétlen srácokat akik itt a GYK-n akarnak ismerkedni?
Figyelt kérdés
Akármilyen kérdés van és a pasik már rögtön ismerkedni akarnak még akkor is, ha a kérdés nem témába való!
És amikor esetleg rászánjátok magatokat, hogy ismerkedtek és akkor nem érzitek úgy magatokat, hogy kihallgatáson vagytok ezektől a kérdésektől?
Van barátod?
Mióta nincs?
Sulizol vagy dolgozol?
És hol?
Hobbid?
Kedvenc zenéd meg filmed, könyved stb?
Küldesz képet?
Felvesszük egymást skypera?
Na és itt akkor vége is a beszélgetésnek, mert kifogyott az ötlet!
26F
2014. ápr. 4. 17:30
3/19 A kérdező kommentje:
Ja tényleg a dugás ki maradt! :D
2014. ápr. 4. 17:31
4/19 anonim válasza:
Én azt unom nagyon, hogy válaszolok, akármire is és random emberek rám írnak, hogy ismerkednének.
Eddig 15 embert tiltottam le, egy hét alatt kb.
5/19 anonim válasza:
Aki meg segíteni akar, esetleg többet tudni a dologról. Azt meg elhajtják a francba.. Éljenek az ilyenek.
6/19 anonim válasza:
Ez azért van mert nem én írtam rád:D
7/19 anonim válasza:
Honnan tudja a kérdező, hogy ilyen jellegű kérdéseket kapnak a lányok, ha ő nem is lány? Szerintem a kérdező is itt szokott ismerkedni, és ezeket pont ő teszi fel.
8/19 WheneverYouWant válasza:
Én inkább a lányok részéről érzem azt hogy folyamatosan kérdezgetnek...
9/19 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és még rám is rámírnak. Idióták!
10/19 anonim válasza:
Nem mindegyik szerencsétlen amelyik ismerkedni akar, képzeld el. Nekem már volt szerencsém több okos és értelmes fiatalemberrel is megismerkedni itt akikkel nagyon jókat lehetett/lehet beszélgetni. Nyilván a "leszophatnál" , "kinyalnálak" tipusúak már sokkal idegesitőbbek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!