Valaki segítene akár csak abba, hogy elmondja mennyire jó ötlet és ha tud adna tanácsot is?
Helyesírási hibákér előre elnézést telorol vagyok.
Na az lenne a problémàm, hogy van 1lány aki nagyon tetszik, de eddig nem tudtam,hogyan közeledhetnék feĺé. Viszont mivel most érettségizem és ő eggyel alattam jár arra gondoltam felkérném,hogy legyen a ballagási kìsérőm. Viszont nemtudom,hogyan kéne felkérnem, mit kène mondanom. Valamint,hogy ezek után, hogy lehetne folytatni, hogy valahogy összejöjjek vele. Lányok ti mit mondanátok erre, ha mondjuk azt lehet tudni a lányról, hogy ha elsétálunk egymás mellett akkor nézzük egymást? Egyáltalán jelent-e valamit úgy, hogy nemszoktunk beszéleni egymással csak köszönni.
Ha nincs nagy önbizalmad és nem akarsz flegma lenni akkor ne úgy kérd hogy "Hallod, legyél már a kísérőm" hanem ez a jó megközelítés miszerint "Örülnék ha Te kísérnél engem, a ballagáson"
Akinek bejössz, úgyis igent mond, aki meg kis hülye az lekoptat..
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!