15-19 éves lányok, ti mennyire vagytok elfogadók a biszexuális fiúkkal szemben, járnátok biszex fiúval vagy kizáró ok?
Persze, hogy kizáró ok... ne viccelj már.
Miért járnék egy ferde hajlamú félk.csöggel, amikor kaphatok normális fiút is ? Szerencsére még azért vannak, bár kisebbségben.
Bocsi az obszcén kifejezésért, de én így gondolom.
Semmiképpen sem. Nem vagyok homofób, sőt támogatom is a melegek házasságát, gyerekvállalását stb.
DE!
A párom ne szeresse a fiúkat, olyan férfiatlannak érezném ettől. Meg a tudat, hogy volt már fiúval.
Mindig félnék, hogy csak kirakat kapcsolatnak kellek, valójában meleg, megcsal.
Kedves 5ös, nem ismerlek de...
...inkább nem is írok semmit olyat.
Az "A" héten a fiúd téged pakol a "B" héten meg a barátját? Vagy 16 évesen beengednél 2 pasit az ágyadba? Hova jutott ez a világ? Nyugi, nem te vagy a hibás. Hanem a szülei az ilyen gyerekeknek! Lórépát gyk és bulizás, hétköznap éjfélig kimaradás, meg facebook retyón és iskolapadban. Amilyen iramban fejlődik a technológia és a világ vele, olyan buták a szülők és a gyerekeik. Egy 28F
71%-os! Lehet, hogy újdonság, de a bi- és homoszexualitás nem a 21. század és a facebook találmánya.
Egyébként tanácsom, hogy fuss neki újra a kérdésnek. Hozzád szólt? Ugye, hogy nem... 19L
Én mondjuk támogatom az efféle kapcsolatokat...
A melegek nagy része Aidses.. szóval ez a sok csökött agyú, ultraliberális gondolkodású, tojáshéjas seggű kislány nyugodtan hemperegjen ilyen meleg fiúcskákkal... :) Hátha bekap egy kis Aidset...
Természetes szelekció...
Még mindig 5-ös vagyok
Jaa és kedves 6-os. Hogy jössz te ahhoz, hogy a szüleimet a szádra vedd?? És te oktatsz ki engem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!