Lányok ti mit bírtok az ilyen srácokban? (lent)
Figyelt kérdés
Már furdal a kíváncsiság mi a jó a "páva" srácokba? Mit láttok ti bennük? Látok 1-2őt aki feszeng jobbra balra a v nyakú pólójában oszt fogpiszkáló a srác meg jár a márkás cuccokba anyja fizetését meg a boltban hagyja mert egy cuccot 20 ezer ft-ért vesz... ebbe mi a jó? Bocs lehet én nem értem de ti mit láttok bennük őszinte igazság érdekel. kort írjatok.2014. ápr. 2. 19:53
11/15 anonim válasza:
Engem konkretan hidegen hagynak. Nem szólom le őket, mert nem az én dolgom, de hát most ez a divat. Majd kinövik ezt is, mint az emós dolgot.
17
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!:)
2014. ápr. 3. 21:44
14/15 anonim válasza:
gondolj bele, ez a stílus most fertőz, 3 év múlva sehol nem lesz, de a mai 14-20 év közötti korosztály 75%-ka ilyen, magyarán majdnem egyformák csak az egyiken fos színű a gatya a másikon meg kisliba zöld vagy kommunista tégla vörös. Nekem egyetlen egy bajom van velük, az hogy hiába kéred meg normálisan hogy hagyják békén a barátnődet, akkor sem tágítanak, aztán mikor gyengén meglegyintem, magán kivűl még 3 páwát felhajít, olyan jó fizikai állapotban van, de a nagy V nyakú póló a ropi karral megvan nála. 23 éves vagyok, de úgymond soha nem követtem egyetlen divatot sem. Egy normál szabású Gas vagy Diesel farmer, egy Adidas vagy Nike sportcipő és egy laza, max a bicepszemen kicsit feszülő (mivel több éve edzek, általában a pólók itt feszülnek de nem kimondottan azért feszül hogy mutogassam a karom, hanem mert ilyen a szabása) egyszínű vagy egy szolid márkajelzésű póló ami vagy Nike vagy Adidas a szabásuk miatt, normálisan lenyírt frizura és kész. Lényegében magam is sokat költök ruhára, de azt tudom hordani 2-3 évig is, és nem hajitom el ha hirtelen rámtör egy másik stílus.
15/15 anonim válasza:
akár hányszor meglátok egy páva srácot az utcán, benyomom a "Páva gyerek" című számot :D elég sokat kell hallgatnom mostanság.. amúgy én sem szeretem és nem is jönnek be az ilyenek. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!