14-15 éves lányok?
2014. ápr. 2. 18:48
2/11 Mr. Truth válasza:
Undorító ilyen hajat látni egy nőn
3/11 anonim válasza:
Ez borzalmas. De az egyik barátomnak pont ez jön be... furák az emberek.
5/11 anonim válasza:
Az én barátnőm is ilyenre vágatta. (Bár Ő már 21 éves) Nekem nagyon bejön!!! Sokkal jobban gerjedek rá. :P
6/11 anonim válasza:
Ilyen, de nekem nem olyan hosszú.
7/11 anonim válasza:
Nem értelek titeket, lehet, hogy ez a haj nektek nem tetszik( vagy nekem, mindegy), de attól még meg kéne azt érteni, hogy mindenkinek olyan haja van, amilyet szeretne, és neki az is elég ha neki plusz a legtöbb rokonának/haverjának tetszik. Nem kéne másokat a hajuk miatt piszkálni, akárhogyan is néz ki. Ezt senki sem érdemli meg. Senki sem. Gondolom nektek sem esne jól, ha azt mondanák a hajatokra, hogy ízléstelen. Nyilván nem a kérdező van a képen, nem az ő védelmében mondom, hanem azéban, akit a sokaság utál, csak azért, mert túl vad a haja. Szóval csak azt akarom mondani, hogy a rasztát is nagyon sokan undorítónak gondolják, de ők jól érzik így magukat. Ez a lényeg. Kész vagyok.. XD
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a haj nagyon jó, csak nem sokan hordanak ilyet, mert elítélik őket.
Pedig a frizura is egy önkifejezési stílus, de ezen az oldalon bárki megoszthatja a véleményét nyugodtan :)
Érdekel pozitív és negatív is.
15/F
2014. ápr. 4. 20:07
9/11 anonim válasza:
Engem nem ítéltek el annyira sokan miatta.
10/11 anonim válasza:
szerintem amig nem látszik a haj alatti fejbőr addig ok sőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!