Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 10-16-18 éves lányok mit esznek a "páwa" srácokban?
Figyelt kérdés
Én átlagos 16 éves srác vagyok, és még soha nem volt barátnőm, egy csók sem, és semmi ilyesmi nem volt még, próbálkozom ismerkedni de valahogy nem megy. Lehet nem vagyok stílusos, hogy nem töltöm minden szabadidőmet plázában, diszkóban és ott leiszom magam, stb. Főleg az ilyen korú lányok válaszát várom. Előre is köszönöm.2013. jan. 20. 15:08
1/15 anonim válasza:
Mert ez a menő,trendi.Változtatni nem lehet rajta,de találhatsz olyanokat akiknek nem ez a fontos:)
2/15 kendrazoltan válasza:
Lehet, hogy műveletlen vagyok, de mi a here az a "páwa"?
3/15 anonim válasza:
Ezt látják, nem láttak még igazi izmos vadállat pitbull férfit. Ezeket a kis hernyókat látják a sulipadban, ha épp nem ez akkor meg vannak még a fánzabáló hájas pufók srácok rajtuk kívül. Nem nagy ott a választék. Nyilván a két szar közül a jobbikat választják, és igazán még fogalmuk nincs róla mi a jó. Majd kinövik, aztán rászoknak a minőségre 20 felett.
4/15 anonim válasza:
Lehet azért nem találsz magadnak senkit ,mert csúnya vagy.
5/15 anonim válasza:
az én barátom se páwa, sőt! nem bírjuk őket. de attól függetlenül jól öltözünk és ugyan úgy társaságkedvelőek vagyunk. vagyis nem szürke zárkózott egerek, de 1000 lájkos páwák se. meg kell találni a normális szintet.
rengeteg ilyen fiatal van, csak keresni kell vagy várni míg jön. :)
15/L
6/15 anonim válasza:
Pitbull. :D
Mint Cristofel, közben ő is páwa.
7/15 anonim válasza:
"de mi a here az a "páwa"?"
Ezt én sem tudom, csak tippelgetni tudok....
8/15 anonim válasza:
Krisztofel az egy páwa buzernya.
Pitbull az inkább ez a stílus [link]
9/15 anonim válasza:
Ez a páwa gyerek, ezek a kis díszmajom puhapö csök [link]
10/15 anonim válasza:
páwa = pólus árkád westend aréna
Vagyis a leggyakoribb előfordulási helyük alapján aggatták rájuk ezt az elnevezést.
A pláza p*csa egy olyan alfaja akinek érthetetlen módon fa.sz nőtt a lábai közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!