Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai 10-16-18 éves lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 10-16-18 éves lányok mit esznek a "páwa" srácokban?

Figyelt kérdés
Én átlagos 16 éves srác vagyok, és még soha nem volt barátnőm, egy csók sem, és semmi ilyesmi nem volt még, próbálkozom ismerkedni de valahogy nem megy. Lehet nem vagyok stílusos, hogy nem töltöm minden szabadidőmet plázában, diszkóban és ott leiszom magam, stb. Főleg az ilyen korú lányok válaszát várom. Előre is köszönöm.
2013. jan. 20. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
énsem vagyok páWa de leiszom magam mindig a pic*ába, még sincs barátnőm.. mi lehet az oka? xdd
2013. jan. 20. 15:59
 12/15 anonim válasza:
na látod, ez remek kérdés.:') a lányoknak, akik annyira felsőbbrendűnek érzik magukat mindenkinél, azért tetszenek csak ún. páwafiúk, mert úgy gondolják, hogy ők megfelelő szinten vannak a menő, népszerű plázap*csákkal, azaz velük. ez az élet rendje. viszont ha azt gondolod, hogy nem vagy stílusos, ilyen hozzáállással nem is lesz barátnőd. egyszerűen hozd ki magadból a legtöbbet, ne foglalkozz a ribancokkal, hidd el, hogy te egy király srác vagy aki megérdemli hogy szeressék, és egyszer jönni fog egy csaj.
2013. jan. 21. 20:43
 13/15 anonim válasza:
100%
én 15 éves lány vagyok és egyáltalán nem bírom az ilyen "fiúkat"... konkrétan elkap a hányinger ha meglátok egyet... csak az a baj hogy túl sok van belőlük mostanában
2013. jan. 22. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem eszek semmit ezeken a kis seprűfejű b*zikon. Szánalmas az összes mind ugyanúgy néznek ki, meg se tom különböztetni őket. Sztem jó dolog ha vki szereti az egyéni stílusokat na de az h ilyen gusztustalanul nézzen ki vki hát nagyon gáz -.-" 16/L
2013. febr. 2. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten undorodom tőlük. Örülök, hogy Te nem követed a divatot.

17

2014. ápr. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!