Szerintetek lehetetlen?
17 éves srác vagyok, falusi. Mint mindenki, ilyenkor már én is nagyon vágyok egy barátnőre, de az a baj velem, hogy tényleg szép , és jó testű lányt szeretnék, persze ehhez ne sötét belső társuljon, mert azt ki nem állhatom! Nem szeretek bulikba járni, nem iszom, a korosztályomat sem szeretem. Gáznak tartom egyszerűen, amit manapság művelnek.Nem tudom, lehet, hogy velem van a probléma, hogy engem talán jól neveltek.Létezik egyáltalán még ilyen lány, aki rendes,okos,és szép? Nem azt mondom, hogy ne járjon bulizni, mert nem erre szeretnék kilyukadni, de akkor sem normális, amit mostanság csinálnak , szerintem.
Külsőmmel semmi baj sincs, szeretek magamra adni, én is szeretem a divatos cuccokat,ruhákat, de ettől függetlenül nem vagyok a leggazdagabb családban, csak tudunk spórolni.
Annyi a probléma, hogy kicsit gátlásos vagyok az anyagiak végett, és alapból, hogy falusi vagyok, nem rom házban élek, de nem is egy palotában. Lehetséges így barátnőt szerezni, aki akár sokkal jobban ott van anyagiakban, de ez nem zavarja? Bocsi, hogy hosszú lett, és hülyén fogalmaztam, de remélem, hogy értitek a lényeget! Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!