Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehetetlen?

Szerintetek lehetetlen?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok, falusi. Mint mindenki, ilyenkor már én is nagyon vágyok egy barátnőre, de az a baj velem, hogy tényleg szép , és jó testű lányt szeretnék, persze ehhez ne sötét belső társuljon, mert azt ki nem állhatom! Nem szeretek bulikba járni, nem iszom, a korosztályomat sem szeretem. Gáznak tartom egyszerűen, amit manapság művelnek.Nem tudom, lehet, hogy velem van a probléma, hogy engem talán jól neveltek.Létezik egyáltalán még ilyen lány, aki rendes,okos,és szép? Nem azt mondom, hogy ne járjon bulizni, mert nem erre szeretnék kilyukadni, de akkor sem normális, amit mostanság csinálnak , szerintem.

Külsőmmel semmi baj sincs, szeretek magamra adni, én is szeretem a divatos cuccokat,ruhákat, de ettől függetlenül nem vagyok a leggazdagabb családban, csak tudunk spórolni.

Annyi a probléma, hogy kicsit gátlásos vagyok az anyagiak végett, és alapból, hogy falusi vagyok, nem rom házban élek, de nem is egy palotában. Lehetséges így barátnőt szerezni, aki akár sokkal jobban ott van anyagiakban, de ez nem zavarja? Bocsi, hogy hosszú lett, és hülyén fogalmaztam, de remélem, hogy értitek a lényeget! Köszi a válaszokat!

2014. ápr. 2. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Krumpli van eladó!
2014. ápr. 2. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nos, igazi topmodell leányzót érett komoly gondolkodással, gyakorlatilag esélytelen találni(szerintem) de megpróbálni meg lehet. az alapján amit írtál, nekem úgy tűnik hogy félsz hogy nem tetszenél egy lánynak mert falusi vagy tehát te pont azoknak a véleményétől félsz, amilyen lányt nem akarsz, hisz te mondtad hogy normális gondolkodásút szeretnél. ha így van akkor nyugodj meg úgy az olyanokkal fog összehozni az élet(a saját segítségeddel) amilyenre vágysz!
2014. ápr. 2. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
de én úgy érettem, hogy tényleg legyen szép, formás testtel, ami az ideálom, és szerintem sok srácnak, de ehhez társuljon rendes gondolkodás is :)
2014. ápr. 2. 17:13
 4/4 lpeter87 válasza:
Vannak igényeid az biztos! xD
2014. ápr. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!