RamoneGirl kérdése:
13-17 éves srácok, ti hogy gondoljátok?
Figyelt kérdés
Ti hogyan gondoljátok, működik fiú - lány barátság?
Vagy kizárt, mert egyiknek úgyis bejön a másik ??
2013. nov. 19. 15:33
1/9 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de szerintem működik a dolog
2/9 anonim válasza:
bár én lány vagyok, de én sokkal jobban kijövök a fiúkkal, mint a lányokkal, szóval van fiú-lány barátság
3/9 anonim válasza:
Annyira szeretem ilyeneket, hogy én kijövök a fiúkkal, meg sok fiú barátom van.
Ez a kérdés a legjobb barátságra vonatkozik, azért barátság és nem haverság .. És nem szerintem nem létezik, bár ez teljesen logikus. Egy kapcsolatban, a párod áll hozzá a legközelebb. Ha nincs párod, akkor a legjobb barátod. Ha egy lány az és vonzódok egymáshoz és tényleg nagyon mély ez a barátság, miért ne lennél "szerelmes"?
6/9 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen volt lány barátom és szerintem működött. A moziba is mint haverok jártunk, ökölpuszival köszöntünk és együtt zenéltünk, bár az inkább volt gitárgyilkolás, mintsem zene.
7/9 anonim válasza:
Nem működhet valaki mindig többet fog érezni a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!