Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltatok már úgy, hogy évekig...

Voltatok már úgy, hogy évekig nem tudtatok elfelejtenii valakit? És mi segített? 23/N

Figyelt kérdés

Sajnos a pasi észre sem vesz, mint nőt. Régebben egy volt a baráti társaságunk, mostanában már csak köszönünk egymásnak. De nem tudok belőle kiszeretni, évek során sok pasi próbálkozott volna, de nem tudok belekezdeni semmi új kapcsolatba, amíg ő jár a fejemben..

Agyilag tudom, h nem kellene vele foglalkoznom, de mégse megy. Amikor meglátom, mindig újra meg újra elveszik bennem valami, mert nem érdeklem őt. Elkerülni nem tudom, mert egy szakon vagyunk. Viszont így mások felé sem tudok nyitni.

Ha volt már vki ilyen helyzetben, mi segített túllépni ilyenkor? Esetleg tippek? Mert az idő nem segít, sőt..:/

2014. ápr. 1. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én voltam így egy lánnyal, egy suliba jártuk. Csak akkor oldódott meg miután elballagtunk és nem láttam már. Ha most megint összefutnék vele utcán tuti felkavarna. :(
2014. ápr. 1. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg is így vagyok. 8 éve vagyok reménytelenül szerelmes. Felejteni egyébként senki sem tud, maximum továbblépni. A hogyant nem tudom.
2014. ápr. 1. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarsz szenvedni ettől még sok ideig, mondd el neki, az az egyetlen, ami segíthet. 24/F
2014. ápr. 1. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Az idő és a gyakorlat segít. Elfogadni a sorsot. Formálható fiatal kamaszként én nem azt tanultam meg, hogy kell megszerezni a nekem tetsző lányt, hanem hogyan kell nagy nehezen lemondani róla. Valahányszor szerelmes lettem, mindig ez történt, és ilyenkor mindig kiégett egy darab a szívemből, de mindig eggyel kevésbé viselt meg, mint az előző. El kell tudni fogadni, hogy csak az előnyös külsejű emberek lehetnek boldogok. A többinek az a dolga, hogy az előnyös külsejű ember önbizalmát építse.
2014. ápr. 1. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
én is így vagyok. mocsok egy dolog. de ha már elfelejteni nem tudom, megpróbálom elmondani neki. majd kiröhög, megvet, de legalább el tudom végre engedni. szerintem ez a legjobb megoldás.
2014. ápr. 1. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
:( Annyira szomorú, és olyan mély fájdalom tud beleégni az emberbe, olyan sérültek tudunk ettől lenni :(
2014. ápr. 1. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:
5ös és 6os igazatok van; persze a többiekkel is egyetértek
2014. ápr. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!