Fiuk (20 felett)! Melyik hozzaallas a szimpatikusabb egy lanynal?
165 centi vagyok, es 62 kg, szoval nem vagyok veszesen köver, de azert van rajtam par plusz kg. Viszont dolgozom a dolgon, mar lement nagy resze.
Viszont sokszor nem tudom, melyik a jobb. Ha kemenyen dietazok es sportolok, hogy lefogyjak, de igy akkor nem tudok eljarni ide-oda haverokkal enni, plusz sok idö megy el az edzesre, es mivel a jo kajakrol le kell mondanom, sokszor a kedvem is rossz. De legalabb elöbb-utobb csak fogyok...
Vagy elfogadom magam ugy, ahogy vagyok, es jol erzem magam a börömben azzal a par plusz kg-val. Ez persze nem azt jelenti, hogy abbahagyom a sportot, vagy hogy összevissza zabalnek. De kicsit lazabbra vennem a dolgot. Viszont ez azzal jarna, hogy maradnek ugyanennyi +/- 1-2 kg.
Melyikkel lenne több eselyem ismerkedni?
23L
(Bocsi az ekezetekert.)
Ha egyszer lefogysz azt sokkal könnyebb tartani.
Tehát most arra menj rá,aztán ha elégedett vagy akkor sokat lazíthatsz.
Édes jó Istenem. Mi a lószar? Elrettentő látni még férfiként is, hogy valaki komolyan így gondolkodik!
Asszony, inkább legyél boldog és "laza" mintsem egy savanyú piszkafa! magadat teszed tönkre, hogy az istenbe nem látod? Nem kell a címlapcicákat példaképnek tekinteni, szokjatok már le erről. Sokszor még a címlaplány sem hasonlít arra a lányra, aki a címlapon van!
A 48 a jo? Azert anorexias nem szeretnek lenni...-.-
Amugy az 55 a celom.
Evés: rendszeresen, pl. 4 óránként. Ezt tartsd be! Figyeld meg, hogy változó lesz mennyit tudsz enni. Az lehet is. Az egyszeri bezabálás/nap, na az a kövérség rögös útja :DD
Sport: szintén rendszeresen. Törekedni kell a rendszerességre. Ha egyszer csinálod csak, vagy hébe hóba, és nagyon megerőlteted magad az csak fájdalom, kudarc vagy sérülés.
Egyszóval a lényeg a mértékletesség, és a rendszeresség a kajában is és a sportban is. Csinálj táblázatot és tartsd be! Én pl ezt csináltam és tartom magam hozzá. És a haverokra szánt időm is belefér. Nem kell mindennap bekúrni, különben sem :D
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!