Jelent valamit, hogy csak feketét hord?
Miért furcsa?
Ez most divat, és tetszik neki, ettől ő még lehet jó csaj!
Azert a szerelmi eletet belekapcsolni szerintem eleg marhasag... maradjunk a hangulatnal, ne menjunk bele, hogy platoi vagy mittomen, ok?:D
volt egy baratnom, mjndig feketet hordott... es most is hord, csak mar nem a baratnom:D de maniakus volt! Azert nem tancolt a szalagavato tancban, mett ott feher ruha van a lanyokon, es o fdkrtet akar, olyan meg nincs... denevdreket tetovaltatott magara.... igazabol meghivpbgant egy kicsit szerintem
en is sokaig csak fdkdtet hordtam, de azok zenekaros polok voltak, merhat rocker voltamvagyok
Maganyos, aznkehet...tobb figyelmet szeretne magan tudni, ezert valami kis flugot alakit ki, hogy legalabb ezzel felkeltse az emberek figyelmet... ismertem eleg jol a lanyt, nem sok dolog irant mutatott erdeklodest, viszont az oltozkodesi stilusarol szivesen meselt... lenyegeben antiszocialitas, valamifele egyedulallosag irantimvagy miatt van ez... de persze ez mind ugy, hogy kozben erosnek, es komolynak mutatkozzon
es ez egy ido utan az ember agyara megy, mert latja, hogy nem lesz sikeresebb a feketr ruhaktol, ugyhogy nincs eleg fekete, az agynemu is legyen az...
igazabol ez a szeretethiany azon kifejezesi jodja, amikor kemenynek akarsz tunni, hogy ne higyjek masok, hogy neked van problemad
vagy gyaszol:D bar az agynemut nem indokolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!