Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy olyan nő aki...

Szerintetek egy olyan nő aki csakis feketét hord lehet vonzó?

Figyelt kérdés
A ruhái elegánsak,márkásak és divatosak de mind feketék.A cipői és a táskái szintén.Mindíg magassarkút hord.A bőre hófehér,a haja csoki barna,a szeme zöld,az alakja karcsú,és magas.
2012. szept. 23. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, annak, aki ezt szépnek találja.

Ha ráérez az élet szépségére, és megszeret valakit, pláne, ha gyermekei is lesznek, rájön, hogy mekkora hülyeség feketében élni.

2012. szept. 23. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:

csak nem egy könyvet írsz? :D

a fekete ugy amugy nem szép, csak ha valaki tud bánni vele. nomeg a leírtak alapján: igen:)

2012. szept. 23. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
igen, de csak akkor, ha tényleg úgy néz ki az illető, ahogy leírtad. De állandóan feketében látni inkább már azt a hatást kelti, hogy próbál sznobnak tűnni. Vagy gyászol valakit.
2012. szept. 23. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
vagycsak sátánista.. az uri falytábol? :3 nekem van ilyen ismerösöm:oo mármint 32 éves sátániasta. sznob köcsög amugy:D
2012. szept. 23. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet... nem ettől függ ki mennyire vonzó.
2012. szept. 23. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Novellát írok :) Igazából a karakter kicsit tényleg sznob,de a sátánizmushoz semmi köze :D
2012. szept. 23. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez esetben én nem szeretném a szereplőt.

:-)

2012. szept. 24. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
a sok fekete szerintem kicsit unalmas. de vannak, akikhez illik
2012. szept. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!