Szerintetek egy olyan nő aki csakis feketét hord lehet vonzó?
Figyelt kérdés
A ruhái elegánsak,márkásak és divatosak de mind feketék.A cipői és a táskái szintén.Mindíg magassarkút hord.A bőre hófehér,a haja csoki barna,a szeme zöld,az alakja karcsú,és magas.2012. szept. 23. 17:07
1/8 anonim válasza:
Lehet, annak, aki ezt szépnek találja.
Ha ráérez az élet szépségére, és megszeret valakit, pláne, ha gyermekei is lesznek, rájön, hogy mekkora hülyeség feketében élni.
2/8 anonim válasza:
csak nem egy könyvet írsz? :D
a fekete ugy amugy nem szép, csak ha valaki tud bánni vele. nomeg a leírtak alapján: igen:)
3/8 anonim válasza:
igen, de csak akkor, ha tényleg úgy néz ki az illető, ahogy leírtad. De állandóan feketében látni inkább már azt a hatást kelti, hogy próbál sznobnak tűnni. Vagy gyászol valakit.
4/8 anonim válasza:
vagycsak sátánista.. az uri falytábol? :3 nekem van ilyen ismerösöm:oo mármint 32 éves sátániasta. sznob köcsög amugy:D
5/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet... nem ettől függ ki mennyire vonzó.
6/8 A kérdező kommentje:
Novellát írok :) Igazából a karakter kicsit tényleg sznob,de a sátánizmushoz semmi köze :D
2012. szept. 23. 22:54
7/8 anonim válasza:
Ez esetben én nem szeretném a szereplőt.
:-)
8/8 anonim válasza:
a sok fekete szerintem kicsit unalmas. de vannak, akikhez illik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!