Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondjam neki?

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki iránt erös érzelmeket táplálok, nem tudom, hogy elmondjam-e neki?! Azt már tudja, hogy tetszik nekem ( megjegyzem nem tölem >_< ), de neki barátja van, ráadásul olyan külsövel, amivel versenyeznem sem lehetne... Nem hiszem, hogy komoly a kapcsolatuk, ezért is nem tudom, mit tegyek :/ Egyik haverom azt mondja barátkozzak vele össze, semmiképp se" támadjam le ".

Másik haverom pedig azt, hogy várjam meg míg szakítanak, én pedig úgy érzem, hogy ki kívánkozik belölem... De az én ötletem természetesen nem valami jó :/ Ha részletesen elmondanám neki az érzelmeimet, akkor valószínüleg egy nyomoréknak nézne, mert tényleg, olyan jó lenne magam mellett tudni, és én alap járaton egy érzelmes fiú vagyok csak sose mutatom ki :'( :/

Ti mit tennétek a helyemben?

Rólam : 15 éves vagyok (a csaj is ugyan ennyi), átlagos külsövel, és amint mondtam, érzelmes belsövel, de ezt az oldalam csak kevesen ismerik.

2014. márc. 31. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
"Azt már tudja, hogy tetszik nekem ( megjegyzem nem tölem >_< )" Mert ezzel a hozzáállással nem nézne "nyomoréknak" ... (A szmájli miatt írtam.)
2014. márc. 31. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt a szmájlit azért írtam, mert én akartam azt is elmondani, de haverom persze, hogy elszúrta nekem azt is...
2014. márc. 31. 16:46
 3/4 Girgoy ***** válasza:
Szerintem normális válaszokat kaptál a haverjaidtól, én is azt modnanám, hoyg ne támadd le, csak barátkozz vele, kerülj finoman közelebb, aztán nézd meg, hoyg alakulnak a dolgok, lehet, hogy Téged jobban értékel, mint a jelenlegi barátját. De ha az, hoyg a jelenlegi barátja jobb külsővel rendelkezik, azt is jelenti, hogy kondira is jóval feletted áll, akkor célszerű megvárni tényleg, hogy szakítsanak... :) De ki kell deríteni, hogy a lánynak mi a fontosabb: a külső vagy a belső, az érzelmek. Ha ez utóbbi, akkor sikered lehet, ha az előbbi, akkor a fejed tetejére állhatsz, akkor se fogsz nagyon bejönni neki (de nem is érdemes ilyen lány után törni magad).
2014. márc. 31. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:
A külsöt én kondira értettem :) A fiú egy 2 ajtós szekrény, én rajtam is van izom (nem sok, de van :D), de én inkább szálkás vagyok ,mint masszív :S És én is a barátkozás mellett állok, de se leragadni a barátzónánál, se szétbomlasztani nem akarom öket, ha a lánynak így nem lenne jó mellettem :/ Beszélgetni ritkán szoktam vele, valószínü egyböl leszüri majd ebböl, hogy mi a helyzet de egy próbát megér :D
2014. márc. 31. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!