Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek elmondjam neki...

Szerintetek elmondjam neki hogy mit érzek iránta?

Figyelt kérdés

Volt egy srác.fb.n beszélgettünk meg minden. tetszettem neki meg ő is tetszik nekem.

De a barátnőm végett irnom kellet neki olyat hogy nem jöhetünk össze.

utána ismét joba lettünk.sziveket irogatot meh hogy mennyire azeret. most meg két napja barátnője van. ma meg találkozni akart velem de én lefujtam mert barátnője van..

De én érzek valamit iránta szerintetek elmondjam neki?

bocsi a hibákért telórol irtam.

14/l 15/f

#ismerkedés.szerelem
2014. febr. 9. 00:13
 1/4 October15 ***** válasza:
nem mondom h nekem nem volt ilyen szerelmi sokszögem de ott legalább mindenki tudott mindenkiről és a végén győzött a JOBBIK [ne felejtsetek el szavazni :P] de ez azért mi a .. fene már? döntsük már el előtte h most akarunk pasizni v nem és ha igen akkor le akarjuk e csapni más kezéről SŐT egyáltalán azt h mennyire is bizalomgerjesztő a számunkra az h van csaja de találkozgatni akar..
2014. febr. 9. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjad. Semmit sem veszíthetsz vele
2014. febr. 9. 00:17
 3/4 A kérdező kommentje:
ha megkérem hogy találkozzunk az jó?
2014. febr. 9. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
1# A zöldingesek napjáról elnevezni magad kicsit fura nem?
2014. febr. 9. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!