Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
. Elmondjam neki, hogy mit érzek iránta? Vagy hagyjam a fenébe, mert már úgysem lenne értelme? (Lent. ) *
Figyelt kérdés
Egyik új osztálytársam már év eleje óta tetszik. Nagyon jól elvagyunk, már van egy csomó közös emlékünk.
Eléggé kiszámíthatatlan az érzések kimutatása terén, szóval nekem még nem jött le, hogy mit érez irántam.
Viszont most jön a hideg zuhany: megtudtam, hogy pár héten belül külföldre költözik véglegesen.
Valószínűleg soha többé nem fogom már látni... Viszont a távkapcsolatot nem bírnám.
Megmondjam neki mit érzek? Vagy csak hagyjam, hogy elsétáljon...? 16L
2012. okt. 10. 18:49
1/2 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy csak úgy elmenjen... Ha többé úgyse látod, már úgyis mindegy. Jól fog esni neki, és neked is könnyebb lesz. Amúgy nagyon sajnállak, tudom, milyen érzés..
2/2 anonim válasza:
az a baj , hogyha elmondod akkor is elmegy.. nem tudsz változtatni! de legalább emlékezetessé tehetnéd! Nyáron elmennél hozzá, egy apróbb nyári kapcsolat senkinek sem árt! ha szereted mondd meg!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!