Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Prostik! Miert van szuksegetek...

Prostik! Miert van szuksegetek olyan pasi (k) ra is, akikkel onszantatokbol szexeltek?

Figyelt kérdés

En most egy olyan elethelyzetbe kerultem, hogy osszejartam egy csajjal, de ket honap utan kiderult , hogy prosti.

Es nem ertem, hogy miert dugna ejjel nappal velem, hogyha egyebkent is mindig csak szexel?

Szerintem tolem nem nehez pasit talalni es tuti, hogy a kuncsaftjai kozul lett volna sok jo pasi, aki járt is volna vele.

Most azt vetítik itt nekem, hogy a csaj is ki van bukva, mert amugy akart volna tolem tobbet is. Amugy tenyleg voltak jelek, mert hozott valentinra ajandekot, ott aludt nalam tobbszor is.Ezzel szemben mikor csak ugy enyelegni akartam vele, akkor besertodott, hogy ez mar tullepi egy szexkapcsolat hatarait es neki nem hianyzik a bonyolodas.

Es most pl azzal vedekeznek, h azert nem akart tolem tobbet, mert en kotottem ki az elejen,, h csai dugunk.

Na mindegy ezek tenyleg reszlet kerdesek, a fo rejtely az, hohy miert kell neki szexbarat, ha ugyis mindig kefel. Volt oolyan eset, h en nem akartam vele szexelni, es inkabb lerendezte magat egy torzsvendeggel, csak hogy "ne szenvedjen".

(amugy tenyleg csak prostik valaszoljanak mar kerlek benneteket vagy max olyanok akik prostival jartak)

2014. márc. 30. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Persze, a lányok azt szeretik, ha csak a pasi élvezi , hát igen ez tök nyilvánvaló, hogy azért szexelek, hogy a pasit kielégítsem magammal minek is törődnék, hát akkor élvezem a szexet ha nem élvezem, csak a pasi élvezi, nyilván. hülyenyomorék vagy te jesszus -.-
2014. márc. 30. 15:31
 12/19 A kérdező kommentje:
nem hinnem h foglalkoznom kene a velemenyeddel, miutan egy prosti is engem valasztott ki tudja hany pasi uta
2014. márc. 30. 15:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Után
2014. márc. 30. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Jaaaa....hogy ez most azt hiszed, hogy ez valami rohadt nagy elismerés, hogy "még egy prosti is" ?:O Hát felkell, hogy világosítsalak kisapám, ez nem elismerés, hanem te vagy csak akkora hülye, hogy összegyere egy prostival, te jutottál neki, nem válogathat -.-'

Úristen, mintha valami főhercegnővel jöttél volna össze, de ez egy prosti. Nameg nehogymár abból indulj ki, hogy mit szeretnek a nők szex terén, amit egy szajha mond, akinek teljesen elvannak torzulva ezen a téren a nézetei.

Hát behalok, milyen emberek vannak. Az a menő, hogy krvával jársz, édesistenem.

2014. márc. 30. 19:06
 15/19 anonim ***** válasza:

nyilván azért mert az csak a munkája és mellette szüksége van érzelmi életre, otthonra,családra.

Már amelyiknek persze van

2014. ápr. 1. 12:32
 16/19 A kérdező kommentje:
De mifele erzelmi eletrol beszelunk, ha tolem is csak szexet akart? Mindig azzal jott, h hagyjam ott neki a farkam.
2014. ápr. 1. 12:35
 17/19 anonim válasza:
Azért mert az neki csak egy munka és a kuncsaftokat nem kivánja,és nem élvezi velük,csak jó pofát vág a dologhoz.
2014. ápr. 1. 12:59
 18/19 anonim ***** válasza:
A prosti is csak egy ember érzésekkel.Amit csinál,az a munkája,a többi a magánélete.A kuncsaftjai csak meló számára,veled meg nyilván élvezi is a szexet.Nem tudom,ezen mi nem világos.
2014. ápr. 1. 13:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Volt sztem nem egy eset, hogy amikor nekem nem volt kedvem vele dugni, akkor kinjaba inkabb athivott valami torzsvendeget, hogy "ne szenvedjen"....akkor megis milyen erzesekrol beszelunk? Ha kb mindegy neki, csak valaki dugja?
2014. ápr. 1. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!