Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mi a véleményetek...

Lányok mi a véleményetek errol a srácrol? Milyen lányt képzeltek el melléje?

Figyelt kérdés

Kort is kérlek :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 29. 21:33
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból kérdeztem meg.Mert nem értem ,hogy a generációt és a lányoknak ilyen tetszik meg netcelebet is csináltak belőle! Egy cigány lány a barátnője neki..Mindenesetre azokat a kötél hintákat kitépném a füléből..
2014. márc. 29. 21:41
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Én valami ilyesmit:

[link]

2014. márc. 29. 21:44
 13/31 anonim ***** válasza:
Szokott ide írogatni még pár ilyen szerencsétlen, mint például az a Varga Ricsi. Na, őket el tudnám képzelni melléd.
2014. márc. 29. 21:48
 14/31 anonim ***** válasza:

Hát ez... Elnézést de... Kritikán aluli! Szégyen, hogy manapság milyen emberek vannak!

16/L

2014. márc. 29. 21:54
 15/31 Szergej55 ***** válasza:
Hozom a láncfűrészt, várj egy kicsit!
2014. márc. 29. 21:55
 16/31 anonim válasza:
This guy is a gay xxxx Upppss
2014. márc. 29. 22:01
 17/31 anonim ***** válasza:
31%
ez után a srác után több száz csaj epekedik.. nem is ok nélkül, nem bírom az olyan embereket akik ismeretlenül elítélnek valakit... so stfu.
2014. márc. 29. 22:01
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem jóféle. :D Bár a fültágító nem tetszik. Ez már túl nagy. L/21
2014. márc. 29. 22:20
 19/31 anonim ***** válasza:
53%
azért erre nem mondanám, hogy divatmajom. ő az aki inkább elől viszi a pálmát, és utána mennek a majmok. valamennyien inkább mi vagyunk unalmasak stílusban, és felfogásban, szerintem. nem mondtam, hogy írigylem vagy, hogy tetszene, de ő meg így érzi jól magát. aki meg olyanokat ír, hogy "szégyelje magát" - "undorító". inkább azok az emberek a szűk látókörű barmok. mert azok. ha valami kilóg a tömegből, vagy egy új stílust követnek, akkor azok ettől máris rossz emberek? vicc ez a magyar mentalitás...
2014. márc. 29. 22:33
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be a stílusa, aligha lesz valaha is úriember. De jó pasi. Egy jó, fekete hosszú hajú, hosszú csizmás MILF-et képzelnék el mellé, vagy egy domináns, 30-as izomsrácot.
2014. márc. 30. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!