Bulikban hogyan kéne táncolni vagy viselkedni, hogy a pasiknak kedvük legyen felkérni táncolni ne csak odajöjjenek aztán furcsa pózban dörgölőzzenek?
Nem szoktam kihívóan öltözködni, se kihívóan viselkedni de valamiért a fiúk csak úgy farkat dörgölni jönnek oda és nem táncolni. Persze olyankor el is küldjük őket, hogy csinálják mással, mert nem vagyok kapható az ilyesmire... Hogy érhetném el, hogy inkább táncoljanak velem? Imádok táncolni!
18L
Jó ideje nem szóltam hozzá az ilyen "tinibajokhoz", de most kivételt teszek:
1. Az olyan szórakozóhelyek ahová a tizenévesek járnak szórakozni, tele vannak farokdörgölő, agyatlan, betonrészeg véglényekkel...
2. A mai világban amúgy se túl életszerű, hogy bömböl a Dídzsé Tücc-Tücc-Rütütücc, de majd José Armandó felkér egy lassú számra a piával és hányással meglocsolt parketten.
3. Esetleg próbálkozz igényesebb szórakozóhelyeken illetve a leülős-beszélgetős részén a diszkónak (vagyis nem a parketten). Ott ismerkedj egy szimpatikusnak tűnő sráccal, és ha pár perc beszélgetés után említed, hogy szeretnél táncolni, akkor hátha csatlakozni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!