Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bulikban hogyan kéne táncolni...

LePeDő kérdése:

Bulikban hogyan kéne táncolni vagy viselkedni, hogy a pasiknak kedvük legyen felkérni táncolni ne csak odajöjjenek aztán furcsa pózban dörgölőzzenek?

Figyelt kérdés

Nem szoktam kihívóan öltözködni, se kihívóan viselkedni de valamiért a fiúk csak úgy farkat dörgölni jönnek oda és nem táncolni. Persze olyankor el is küldjük őket, hogy csinálják mással, mert nem vagyok kapható az ilyesmire... Hogy érhetném el, hogy inkább táncoljanak velem? Imádok táncolni!

18L

2014. márc. 29. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó ideje nem szóltam hozzá az ilyen "tinibajokhoz", de most kivételt teszek:

1. Az olyan szórakozóhelyek ahová a tizenévesek járnak szórakozni, tele vannak farokdörgölő, agyatlan, betonrészeg véglényekkel...

2. A mai világban amúgy se túl életszerű, hogy bömböl a Dídzsé Tücc-Tücc-Rütütücc, de majd José Armandó felkér egy lassú számra a piával és hányással meglocsolt parketten.

3. Esetleg próbálkozz igényesebb szórakozóhelyeken illetve a leülős-beszélgetős részén a diszkónak (vagyis nem a parketten). Ott ismerkedj egy szimpatikusnak tűnő sráccal, és ha pár perc beszélgetés után említed, hogy szeretnél táncolni, akkor hátha csatlakozni fog...

2014. márc. 29. 18:11
 2/3 anonim válasza:
Ez most komoly ez a kerdés????nyilván hülyekkel vagy körülvéve..ez nem gaz mivel az az emberek 3/4 resze gyökér!ilyenekkel te minek akarsz táncolni?menjél ismerősökkel tancizni!ha meg ismerkedni nagyon rossz úton jársz!
2014. márc. 29. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Bulikban már csak ilyenek a fiúk. Nem te tehetsz róla.
2014. márc. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!