Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon akarhat tőlem többet...

Vajon akarhat tőlem többet barátságnál ez a lány most már?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még tavaly nyáron kezdtem el csetelni egy lánnyal fb-n, akkor még emlékszem már az elején azzal jött, hogy ugye mi barátok vagyunk. Kicsit furcsáltam, hogy egy lány így tekint egy fiúra, de mivel hamar láttam, hogy nem valami pasizós típus, eléggé fura mondjuk, de mivel nekem bejön, gondoltam majd megpuhítom. Aztán letojtam, több hónapig nem is kerestem, erre váratlanul pár hete rám írt, kérdezgetett felőlem. Aztán megint eldumálgattunk, persze tök szemtelenkedés, pimaszkodás lett közben az egészből, míg egyszer csak benyögte, hogy jó fej vagyok, kedvel engem. Aztán az is fura volt, hogy olyat is írtam neki, hogy megnézném egy szál bugyiban, és azt írta őt nem zavarná, nyugodtan megnézhetném. De mégis van még benne ilyen fura pimaszkodós távolságtartás is, bár egy rakás kérdést feltesz, mintha most már jobban akarná tartani velem a kapcsolatot. Én meg folyton célozgatok, hogy kívánom, ezekre mindig kérdéseket tesz fel, olyan kicsit szemtelen gúnyos módon, de másrészt mintha meg akarna nekem felelni. Nekem amúgy elég flegmának tűnt mg ismerkedés elején, olyan el van magának típusú lánynak, most is az, de most már mintha jobban benne lenne a dolgokban. De még mindig olyan fura nekem, nem tudok igazán kiigazodni rajta. Általában tudom, hogy egy lány mit akar, mit érez, nála eléggé kiszámíthatatlan, átláthatatlan. Nem olyan mint a legtöbb lány, elég különcnek tűnik, meg fiúsnak. Külsőre viszont nagyon is lányos, pont esetem.

2014. márc. 14. 02:05
 1/3 anonim ***** válasza:
A facebook nem a való világ! Vigyázz, mert nagyokat csalódhatsz.
2014. márc. 14. 02:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Húha. Hát az korrekt:D Vannak ilyen kértős lányok, vagy csak játszadozik veled. Mennyi idős a lány, és te?
2014. márc. 15. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Most nézem, nem tudtál aludni az éjjel?:D
2014. márc. 15. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!