Pávák vs Rovker. Melyiket részesítitek előnyben és miért?
Figyelt kérdés
15/F rocker2014. márc. 28. 19:55
11/21 anonim válasza:
egyiket se, de ha normális és jófej akkor mindegy
12/21 anonim válasza:
Mivel már a szignódal megadtad maganak a választ, miért kérdezel? Viszont elárulhatnád a rovker mi lenne, én meg cserébe elmondom neked hogy a 15 az csak kis"f".
13/21 anonim válasza:
8.vagyok, most nézek itt egy videoklipet, azt hiszem, aki benne van, ő ilyen páwa külsejű, szóval egyértelműen a rockereket részesítem előnyben, (nem jól kinéző rockert még nem is láttam am) hát ez a pasi (nem rocker) itt a klipben nagyon csillog meg túl ilyen... olyan fullosra "makulátlanra" akarták csinálni/ inkább csinálta/ csináltatta magát, az a baj szerintem olyan nagyon durva, rossz ránézni:S:S Akit érdekel, privátban megírom a klipet, amúgy jól énekel, csak hát a külseje az ilyen "túúúúúúúúúúúúúúúúl":S:S:S:S
14/21 anonim válasza:
*Ja és ez a pasi asszem,nem csak klipekben, mindig így néz ki:S:S
15/21 anonim válasza:
*de lehet,hogy nem is "páwa", hanem véletlenül néz ki így, de mintha a borostája egyforma hosszúra lenne nyírva:/ és még fülbevalója is van:/ Meg mindig olyan fényes az arca, hiába videóklip, pasira nem raknék rá ennyi sminket semmiképp, egy nagyon minimálisat max, de h ennyire fényes legyen az arca:/
17/21 anonim válasza:
Rockerek.
A pávától meg hasonló egyedektől irtózom. Egy fiú legyen fiús. Valamint hát nem vallom magam kőrockernek, de én csak rockot és metált hallgatok.
15/L
18/21 anonim válasza:
Kinézetre feltételnül rocker.
19/21 BíborHorse válasza:
Amelyik értelmes és pasinak néz ki. Ergo rocker. Mert én nem egy olyan páwát láttam, akit első ránézésre csajnak néztem. xD
A rockerek a keménységük és a határozottságuk miatt jönnek be. Na, meg én is szeretem a rock zenestílust. :3
20/21 anonim válasza:
Na de gyerekek.. hát ez egyértelmű.. éljen a rock!!! ;) :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!